Çankırı-Bir'den Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği

Çankırı-Bir'den Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği

Çankırılı Bürokratlar, İş Adamları ve Kamu Çalışanları Birliği, dün akşam Büyük Otel'de Şehit ve Gazi Ailelerine iftar yemeği verdi. Programa AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu da katıldı.

Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Çankırı-Bir Genel Sekreteri Ercan Irmak yaptı. Irmak "203 şehit vermiş bir ilin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Rabbim onlardan ve siz yakınların razı olsun. Sizler için ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Biz Çankırı ve Çankırılı sevdalısı olarak biraraya gelerek kurduğumuz Çankırı-Bir ile şehit ve gazi ailelerini ve Sevgi evlerinde kalan yavrularımızı ağırlama onurunu yaşatan değerleri misafirlerimize, katılım sağlayan değerli protokola, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanına, basın mensuplarına ve Çankırı-Bir yönetimine, gecemize sponsor olan değerli iş insanı Uğur Sucu'ya teşekkür ederek tüm annelerin anneler gününü kutlarım" dedi.

Gelen misafirlere Anneler günü münasebetiyle karanfil dağıtıldı.

Yoğun katılım ile gerçekleşen programa; AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu, Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, J. Kom. Hıdır Ayçiçek, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hallaç, AK Parti İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Çıbık, İşkur Müdürü Alim Çaycı, Bilim Sanayi Müdürü Yusuf Möhür, ismi Çankırı AK Parti İl Başkan adayı olarak gündeme gelen iş insanı Uğur Sucu, Oryantiring Fedarasyonu Başkanı Hacer Aksoy katıldı.

UĞUR SUCU İLK KEZ ÇANKIRI'DA BİR PROGRAMDA BOY GÖSTERDİ

salim-ercan-ugur-sucu-cankiri-resim-05.jpg

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Çankırı İl Başkanlığı için Beştepe'de Cumhurbaşkanı ve parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkartılan üç isimden biri olan iş insanı Uğur Sucu, ilk kez Çankırı'da bir programda boy gösterdi. İş insanı Sucu Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "AK Parti'nin Çankırı İl Başkanlığı için gündeme gelen ismimle birlikte Çankırı'dan şahsıma gösterilen teveccühe karşın Çankırılı bürokrat ve iş insanlarının oluşturduğu Çankırı-Bir'in böylesi bir programına destek olmam gerekti. Şehit ve Gazi aileleri ile mübarek Ramazan ayı içerisinde bir iftar programında birlikte olmak beni ziyadesiyle mutlu etti. Bundan böyle Çankırı'da zaman zaman programlara katılarak değerli hemşehrilerimle birlikte olmanın gayreti içerisine gireceğim" dedi.

ugur-sucu-salim-civitcioglu-cankiri-resim-05.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler