Çankırı Devlet Hastanesi bir ortopedist doktora emanet kalacak!

Çankırı Devlet Hastanesi bir ortopedist doktora emanet kalacak!

Son dakika bilgisine göre, halen 3 ortopedist doktorun görev yaptığı Çankırı Devlet Hastanesi, önümüzdeki günlerde 1 ortopedist doktorla hizmet vermeye başlayacak. Neden mi?

Sözcü18 Haber Merkezi'nin edindiği son dakika bilgisine göre; Sağlık Bakanlığı tarafından Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü'ne gelen 'sözlü talimat' başta Müdürlük yetkilileri olmak üzere Devlet Hastanesi yönetiminin de sıkıntılı günler yaşamasına neden oldu...

Edinilen bilgilere göre; Sağlık Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı kapsamında Güneydoğu illerinde görevlendirilmek üzere 81 ilin İl Sağlık Müdürlerini arayarak çeşitli branşlarda 2 aylık süre için doktor gönderilmesi talebinde bulundu.

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü'ne verilen 'sözlü talimat' gereği 1 dahiliye 1 de ortopedist doktorun Bakanlığa bildirilmesi istendi.

DAHİLİYEDE SIKINTI YOK ANCAK ORTOPEDİST TALEBİ
ÇANKIRI'YA 2 AY SÜRESİNCE BÜYÜK SIKINTI YARATACAK
Halen 3 ortopedist doktorun görev yaptığı Çankırı Devlet Hastanesi'nde görevli bir doktorun 'eş' durumundan Ankara'ya gitmesi an meselesi. Sağlık Bakanlığı'nın sözlü talimatı gereği bir ortopedistiin de Şırnak'a görevlendirilmesi sonrasında koca hastanede görevli bir ortopedist doktor kalacak!

Bir ortopedist doktorla 'acil servis' hizmeti ile 'klinik' hizmetlerinin nasıl verileceği şimdiden merak konusu olurken, 2 ay süresince Çankırılı hastaların derdine yine en yakın il olarak Ankara'nın çözüm olacağını söylemek çok da hayalcilik olmasa gerek...

BÖLGE MİLLETVEKİLLERİ VSORUNU ÇÖZMEK İÇİN NE Mİ YAPIYOR?
AKP Çankırı milletvekillerinin çok daha önemli işleri olmalı ki, dün il binasında gerçekleştirilen basın toplantısında bu durum hiç mi hiç gündeme getirilmedi! Lakin İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik; "Grup Başkanvekilimiz Muhammed Emin Akbaşoğlu'nun annesi rahatsızlandığından acilen İstanbul'a gitmesi gerekti. Bu nedenle toplantımıza katılamadı. Vekilimizin sizlere selamlarını iletiyorum ve vekilimizin annesine acil şifalar diliyorum." cümlelerini gönül rahatlığıyla sarfedebildi!

Çankırılı hastaları bekleyen tehlikeden kime ne ki?

Gerçekten 'çok' oluyor (!) ve de şu soruyu hakediyoruz: Neyin peşindesin Sözcü18!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler