Çankırı Devlet Hastanesi'nde koronalı hastaların umudu solunum cihazlarında yeterli oksijen yok

Çankırı Devlet Hastanesi'nde koronalı hastaların umudu solunum cihazlarında yeterli oksijen yok

Ülkenin dört bir yanında Covid-19 virüsü ile mücadele tüm hızıyla devam ederken 400 yataklı Çankırı Devlet Hastanesi'nde koronalı hastaların tedavisinde uygulanan 'oksijen takviyesi'nde solunum cihazları yüzde 30 kapasite ile çalışıyor...

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çankırı Devlet Hastanesi'nde yatan koronalı hastaların tedavisinde büyük önem taşıyan 'solunum cihazı ile hastaya oksijen takviyesi' işlemi, hastanenin mevcut altyapısının yetersizliği nedeniyle gerçekleştirilemiyor.

400 Yataklı Çankırı Devlet Hastanesi'nde an itibariyle 300'e yakın koronavirüslü hastanın tedavi amaçlı yattığı ve bu hastaların adeta kurtarıcısı durumundaki solunum cihazlarının yüzde 30 kapasite ile çalıştığı öğrenildi.

BAŞHEKİM VE BAŞHEMŞİRE'NİN COVID-19 TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI!
Öte yandan edinilen son dakika bilgisine göre Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Arif Aslan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü (eski unvanı 'Başhemşire') Kadir Barak'ın yapılan Covid-19 testleri pozitif çıktı.

Hastanede başta Kardiyoloji Servisi doktorlarından İlker Şahin olmak üzere Acil Servis'de görevli 2 doktorun da Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı bilgisine ulaşıldı.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler