Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın bayram mesajı

Çankırı Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın bayram mesajı

Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, Ramazan Bayramı mesajında "Çankırı hemşehrilerimin ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutlar, bayramın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini dilerim" dedi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Mustafa Can, yayımladığı bayram mesajında; "Bayramın ülke insanımızla birlikte değerli Çankırılı hemşehrilerime, İslam alemine ve dünyaya barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum." dedi. Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can'ın mesajı şöyle:

"Millet olmayı, kardeşçe bir arada yaşamayı, paylaşmayı, aynı ruh ve gönül ikliminde yaşamanın anlamını ve zenginliğini hepimiz en çok bayram günlerinde hissederiz. Bayramlarımız, sevginin, saygının ve hoş görünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı özel günlerdendir.

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, en güzel şekilde değerlendirmeli ve sevgi ile kucaklamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; Bayramın ülke insanımızla birlikte değerli Çankırılı hemşehrilerime, İslam alemine ve dünyaya barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler