Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'ndan mütevelli heyete iftar

Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'ndan mütevelli heyete iftar

Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın dün akşam Kemerburgaz Kırkubbe Restorant'ta düzenlemiş olduğu 'iftar' programı, mütevelli heyet üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

İSTANBUL Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın dün akşam düzenlediği 'iftar' programı Çankırılılar'ı biraraya getirdi.

Çankırı Vakfı Mütevelli Heyet üyesi olan Ekrem Aslan'a ait olan Kemerburgaz Kırkubbe Restorant'ta gerçekleştirilen iftar programının ev sahipliğini Vakıf Başkanı İsmail Yüksel ve Yönetim Kurulu üyeleri yaptı.

Düzenlenen iftar programında Vakıf Başkanı İsmail Yüksel; Gelecek dönemde öğrenci bursları için yapılacak çalışmalar hakkında programa katılan davetlilere bilgiler verdi ve kendilerine "Bugüne kadar öğrenci bursları konusunda Vakfımıza vermiş olduğunuz maddi-manevi destek için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü:

"Öncelikli olarak kuruluşundan bu yana Vakfımıza emeği geçmiş tüm vakıf başkanları ve yöneticilerine şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ayrılan başta Kurucu Başkanlarımızdan sayın Nevzat Ayaz olmak üzere tüm başkan ve yönetim kurulu üyeleri, mütevelli heyet üyelerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün görevde bulunan yönetim kurulu arkadaşlarıma da gösterdikleri fedakarlık ve çaba için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vakfımızın temel görevlerinden biri haline dönüşen 'öğrenci burs' sayımız her geçen gün sizlerin destekleri ile giderek artıyor. Bununla birlikte çok önemsediğimiz 'Mezunlar Platformu'nu da aktif olarak hayata geçirdiğimiz için mutluyum. Bugün için burs harcamalarımızın yüzde 25'inin eski öğrencilerimiz tarafından karşılanması beni ve yönetimimi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bu oranı giderek artırdığımızda gelecekte bayrağı genç arkadaşlarımıza devretmenin de onurunu birlikte yaşayacağız."

baskan-ismail-yuksel-vakif-cankiri-resim-04.jpg

"MÜTEVELLİ HEYET BELGELERİ" VE "TEŞEKKÜR" PLAKETLERİ VERİLDİ

İftar programının son bölümünde ise; Genel Kurul'da ve 2023 Mali Genel Kurulu'nda Vakfın mütevelli heyet üyeliğine kabul edilen kişilere 'Mütevelli Heyet Belgeleri' takdim edildi.

Programda ayrıca 6 Şubat'ta meydana gelen deprem dolayısıyla, bölgede depremzede vatandaşlarımıza yaptıkları desteklerden dolayı Ilgaz Dernekler Birliği ile Şeyh Yunus Köyü Derneği'ne 'teşekkür' plaketi verildi.

baskan-yuksel-anacal-cankiri-resim-04.jpg

vakif-01.jpg

vakif-davetliler-resim-044.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler