Çankırı eğitimcileriyle ülkeye rezil oldu! Siyasetçisi de Valisi de susuyor!

Çankırı eğitimcileriyle ülkeye rezil oldu! Siyasetçisi de Valisi de susuyor!

Çankırı'da eğitim camiasında skandal üstüne skandal patlıyor. Son olay Yapraklı ilçesi Yukarıöz köyü Ortakulu'ndan geldi. Okul Müdürlüğüne vekaleten bakan Ömer Ünal'ın öğrencilere şiddet uygulaması ulusal kanallarda haber bültenlerine konu oldu.

Çankırı'da eğitim camiasında gün geçmiyor ki ortaya yeni bir skandal çıkmasın! Son görüntüler Çankırı ili Yapraklı ilçesi Yukarıöz köyü Ortaokulu'nda vekaleten müdürlük görevini yerine getiren sözüm ona İngilizce öğretmeni Ömer Ünal'dan geldi.

Bir öğrenci velisinin kayda aldığı görüntüler, ulusal kanalda ülke gündemine düşerken Çankırı bir kez daha ulusal düzeyde küçük düşürüldü!

BAŞTA VALİ OLMAK ÜZERE MİLLETVEKİLLERİ DE SESSİZ!
Bir gün Çankırı'nın bir ilçesinde 12. sınıf öğrencileri parayla cinsel ilişkiye giriyor, olay adliyeye intikal ediyor! Çocukların durumu ailelerine bildirilmeden evlerine gönderiliyor! İlçenin kaymakamı yaşanan skandalın ortaya çıkmaması için mevcut elindeki tüm baskı yöntemlerini kullanıyor! Lakin yaşanan rezaleti Sözcü18 Haber Merkezi ortaya çıkartınca ilçedeki skandaldan koltuğunda oturan İl Milli Eğitim Müdürü'nün anca haberi oluyor!

Bütün bunlar ortada şehrin Valisinden TIK yok!

Şehri TBMM'de temsil eden milletvekillerinden de TIK yok!

Ardından Çankırı'nın merkezinde eğitim faaliyetini sürdüren iki okulunda öğretmenlerin başrolü oynadığı iki ayrı skandal yaşanıyor! İlk skandalın başrolündeki 'öğretmen'in sahip olduğu konum (!) gereği İl Milli Eğitim Müdürü fikirsel ve de dünya görüşü benzeşliğinden olsa gerek (!) adeta tüm camiayı seferber ediyor ve şehirde "Öğretmenlere şiddet" protestosu altında yürüyüş dahi yapılıyor!

Ve ardından Yapraklı ilçesi Yukarıöz Ortaokulu Müdürü'nden evlere şenlik icraat (!) görüntüleri ulusal haber kanallarında milyonların evine kadar ulaşıyor!

Mesleğinde başarılı olduğu iddia edilen ve de her olaydan haberdar (!) İl Milli Eğitim Müdürümüzden yine TIK yok!

Başarılı İl Müdürümüz'den TIK gelebilmesi için, kendi dünya görüşünden birisine DOKUNULMASI lazım!

Onun dışında gayri ihtiyari kendisinden SES çıkmaz!

Çocuklara kötü davranılması hiç önemli değil!

Hatta hatta okul yurdunda kalan çocuklara cinsel taciz de Müdür beyin umurunda olmaz!

Peki... İl Milli Eğitim Müdürü'nün umursamadığı konu başlıklarını şehrin başarılı (!) Valisi umursar mı?

İl Milli Eğitim Müdürü'nün gözünden kaçanları şehrin Sayın Valisi yakalar mı? Ya da 'yakalamak' ister mi?

Üstelik hanımefendi eşleri de 'eğitimci' (!) olmasına karşın!

Ne gezer!

Hadi bunları geçtik!

Şehrin siyasetçileri, TBMM'de Çankırı'yı temsil eden iktidarın iki milletvekili yaşanan bu REZALET olayları önemserler mi?

Cevabı okuyucunun takdirine bırakalım!

Beyler... Dört koldan Çankırı'yı kuşatmışsınız! Hep birlikte içine ediyorsunuz! 

Hatta hatta etmekle kalmıyor, sorumlusu olduğunuz Çankırı'yı katlediyorsunuz!

Buna bir son verin... Hem de acilen...

Aksi halde ne Çankırı, ne de Çankırılı sizleri affetmeyecek!

Benden söylemesi...

Vedat Beki


İşte Çankırı'yı ülkeye rezil eden o skandal görüntüler:

Ve yine aynı okuldan aynı isimden aynı gün 'lanet olsun böylesi eğitimcilere' dedirten bir başka öğrenciye şiddet görüntü!

YUKARIÖZ ORTAOKULU MÜDÜRÜ YAPRAKLILI ÇIKTI!

Skandal görüntülere neden olan Yukarıöz Ortaokulu Müdürü Ömer Ünal, Yapraklılı çıktı!

Ünal'ın Yukarıöz Ortaokulu'na ait web sayfasında yer alan bilgileri şöyle:

"1977 tarihinde Çankırı ili Yapraklı İlçesi Kavak Köyünde doğdum. İlkokul  1. sınıfı kendi köyümde okudum.Anakara Keçiören  Şenyuva İlkokulunda İlkokulu tamamladım.  ortaokulu Mehmet Akif  Ortaokulunda tamamladım. Liseyi  Anafartalar Anadolu Tiçaret Meslek lisesi hazırlık ve Yeşilöz Lisesinde de kalanını tamamladım.Gazi Üniversitesi Kastamonu Egitim Fakültesinden 2001 de mezun olduktan sonra Bitliste 8 yıl öğretmenlik yaptım.Kastamonuda 4 yıl idarecilik yaptıktan sonra 2013´te  ingilizce öğretmeni olarak okulumuza tayin oldum.

2013 yılından itbaren okulumuzda ingilizce öğretmenliği yapmaktayım.2014 Ekim ayından itibaren de okulumuzda müdür vekilliği görevini yürütmekteyim."

(Biyografi'de yer alan imla hatalarını bilerek düzeltme yapmadık! Okul Müdürü kendi özgeçmişini kaleme alırken yaptığı cümle ve imla hatalarını herhalde 8'inci sınıf öğrencileri yapmaz! Toplamda 8 satırlık biyografiyi kaleme alamayanı, günümüz Milli Eğitim Bakanlığı getirip Okul Müdürü yapmış ya! Daha ne diyelim! Bilginize)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
42 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler