Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki aday yarışacak

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde iki aday yarışacak

Salı günü (yarın) 100. Yıl Kültür Merkezi'nde yapılacak olan Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimlerine mevcut başkan Osman Karadeniz ile Taha Mutlu 'başkan adayı' olarak katılıyor.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası 'başkanlık' seçimleri yarın saat 10:30'da 100. Yıl Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek. Seçimlere 4'üncü kez aday olarak katılan Osman Karadeniz ile ilk kez 'başkanlık' yarışına girecek olan Taha Mutlu yarışacak. 

AKP MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU'NDAN,
"ADAYLIKTAN ÇEKİL" BASKISI

Üç dönem Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak görev yapan Osman Karadeniz'e karşı 'başkanlık' yarışına giren 24 yaşındaki genç esnaf Taha Mutlu aynı zamanda AK Parti Çankırı teşkilatında 'Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı' gibi bir görevde de bulunuyordu!

'Bulunuyordu' diyoruz çünkü Taha Mutlu; Geride bıraktığımız Cuma günü AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile yaptığı görüşmede "Sayın milletvekilim ben Esnaf Odaları Birliği seçimlerine 'başkan adayı' olarak gireceğim" dedikten sonra, milletvekilinin kendisine "adaylıktan çekilmesi" (!) konusunda telkinde bulunduğunu belirtmesi ile birlikte AK Parti'deki görevinden ve parti üyeliğinden istifa ettiğini belirtti.

taha-mutlu-aday-cankiri-resim-01.jpg

TAHA MUTLU KİMDİR?

03 Eylül 1998 Çankırı/Merkez doğumlu olan Taha Mutlu; İlköğretimini Dr. Refik Saydam ortaokulunda tamamladı. Endüstri Meslek Lisesi mezunu. 
İzmir 9 Eylül Üniversitesi açık öğretim öğrencisi. Babası Hamdi Mutlu, motosiklet ve yedek parça üzerine ticaret yaparken, oğul Taha Mutlu'nun 
ayakkabı - giyim üzerine işyeri ile birlikte Kahveden Ötesi isimli kafede iş ortaklığı mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler