Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne skandal personel alımı

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne skandal personel alımı

Ülke genelinde 'personel' alımlarında yaşanan 'AKP torpili' bu kez Çankırı'da çok daha acımasız bir şekilde yaşandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne temizlik ve güvenlik personeli olarak alınan 27 kişilik listede yer alan isimler için vahim iddialar var.

Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine 'kadrolu' alınan temizlik ve güvenlik elemanı toplamda 27 personelin alımında büyük haksızlıklar yapıldığı iddia edildi.

Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan bilgiler ışığında, 27 personel için yaklaşık 150'ye yakın müracaatın olduğu ve adayların mülakata tabi tutulduğu, yapılan mülakatta bir adayın 90 puan almasına karşın isminin 'yedekler listesi'ne dahi giremediği iddiası da mevcut.

ALIM LİSTESİNE BAŞTA AKP İL BAŞKANI İLE MİLLETVEKİLİ'NİN
AÇIK AÇIK MÜDAHALE ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

İlgili müdürlüğe alınan 27 personel için başta AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik'in Ankara'ya giderek "alınacak personel"in tespitinde kendisinin ve 'traktörcü' vekil (!) ile birlikte hazırladıkları listede yer alan isimlerin kabul edilmesi konusunda ısrarcı olduğu haber merkezimize ulaşan iddialar arasında.

İL BAŞKANI ÇELİK'İN ŞOFÖRÜ 3 KUR'ADA KAZANABİLİYOR!

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine alınan 27 kişilik listede en çarpıcı isim, AK Parti Çankırı İl Başkanı Abdulkadir Çelik'in 'makam şoförü' M.İ.Ş.

Bu isim o kadar başarılı (!) ki; Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 'Orman' kur'asında, sonrasında Devlet Su İşleri kur'asında ve son olarak da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kur'asında 'kazananlar' arasında bulunuyor!

Yine AK Parti Kadın Kolları'na üye S.A'nın da hem Göç İdaresi'nde hem de Gençlik Spor'da güvenlik olarak kur'adan çıktı. Bu isimlerin dışında 27 kişilik 'işe alınanlar' listesinde AKP Çankırı İl yönetiminden T.K ve yine AKP Gençlik Kolları'ndan O.M bulunmakta.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
77 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler