Çankırı heyeti Sağlık Bakanı Koca ile görüştü

Çankırı heyeti Sağlık Bakanı Koca ile görüştü

AKP Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu ile vali Abdullah Ayaz'ın içinde bulunduğu 6 kişilik heyet akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüştü.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili Av. M. Emin Akbaşoğlu başta olmak üzere, AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu, Vali Abdullah Ayaz, AK Parti İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve AK Parti Eldivan İlçe Başkanı Mehmet Arı bugün akşam saatlerinde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'yla makamında biraraya gelerek Çankırı'yı görüştüler.

Görüşme ile ilgili olarak Twitter'dan paylaşım yapan Çankırı Milletvekilleri Akbaşoğlu ve Çivitcioğlu görüşme ile ilgili farklı mesajlar verdiler.

Akbaşoğlu Twitter paylaşımında; "Sağlık Bakanımızla Çankırımıza yapılacak hizmetleri görüştük" derken;

akbasoglu-akp-cankiri-resim-011.jpg

AK Parti Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu da Twitter paylaşımında; "HAYIRLI OLSUN ÇANKIRIM" dedi.

muptezel-vekil-akp-cankiri-resim-011.jpg

400 YATAKLI HASTANE YOLDA!

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği kulis bilgilerine göre uzun süredir yapım yeri konusunda çeşitli polemikler yaşanan 'yeni hastane' yeri ile ilgili olarak her iki milletvekilinin 'mutabakat' (!) sağladığı öğrenilirken yapılacak 400 yataklı hastanenin 75 yatağının 'tek kişilik' oda halinde projede yer alacağı öğrenildi. 

YENİ HASTANE KORGUN YOLU ÜZERİNE

Öte yandan Çankırı'ya yapılacak 400 yataklı yeni hastanenin, bugün için Korgun yolu üzerinde hizmet veren İl Jandarma Komutanlığı'nın yaklaşık 120 dönümlük arazisi üzerine inşaa edileceği öğrenildi.

İl Jandarma Komutanlığı da bugün için Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü - 157. Şube Şefliği olarak Abdulhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi üzerinde 3 parsel ve toplamda yaklaşık 25 dönümlük bir arazi üzerine konuşlanacak...

Karayolları 157. Şube Şefliği nereye mi taşınacak? 

Bu sorunun cevabını bugün için bilmediğimizi belirterek gelişmeleri takipte olduğumuzu hatırlatalım.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
20 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler