Çankırı İl Başkanı Fatih Başkan Müjdeci, Yeniden Erbakan’ın 'A Takımı'nda

Çankırı İl Başkanı Fatih Başkan Müjdeci, Yeniden Erbakan’ın 'A Takımı'nda

Yeniden Refah Partisi Çankırı İl Başkanı Fatih Müjdeci, partisinin pazar günü düzenlediği büyük kongresinde bir kez daha MKYK Üyesi seçildi.

65 bini aşan katılımcı sayısı ile Türk siyasi tarihinin en kalabalık kongresi Ankara Arena’da 6 Kasım günü Yeniden Refah Partisi tarafından gerçekleştirildi. Dr. Fatih Erbakan’ın yeniden 'Genel Başkan' seçildiği kongrede ayrıca Erbakan’ın seçime giderken birlikte çalışacağı 'A Takımı' da belli oldu.

MÜJDECİ YENİDEN 'A TAKIMI'NDA

Yeniden Refah Partisi’nin en genç simalarından (28) Muhammed Fatih Müjdeci, yeniden Erbakan’ın A Takımında yer aldı. Hali hazırda partisinin Çankırı İl Başkanlığı, MKYK Üyeliği ile Genel Merkez Medya ve İletişim Başkanlığı görevlerini üstlenen Başkan Müjdeci, yeni dönemde de MKYK Üyesi seçildi.

Çalışmalarıyla, parti çevresinde ilk günden beri takdir görmekte ve çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmekte olan Müjdeci, yaptığı çalışmalar ile Dodurga seçimlerinde Çankırı’da sandıktan 2'nci parti olarak çıkmayı başarmıştı. Ayrıca Çankırı’da 3 bin seviyelerine ulaşan üye sayısında Müjdeci’nin yaptığı çalışmaların ve stant etkinliklerinin rolü oldukça yüksek.

"BİZ İTTİFAKIMIZI MİLLET İLE YAPACAĞIZ"

Kongre sonrasında açıklamalarda bulunan Müjdeci; "Çalışmalarımızı aşk ile yapıyoruz. 6 Kasım, bizi yok sayanlara, gizlemeye çalışanlara çok büyük bir mesaj oldu. İnanıyoruz ki 2023 seçimlerinde Yeniden Refah Partisi seçimlerde çok etkili bir konumda olacak. Genel Başkanımızın da dediği gibi, biz ittifakımızı millet ile yapacağız. Mevcut hiç bir ittifaka yakın değiliz, olmamız da mümkün değil. Seçimlere tek başımıza girerek milletimizin sesi olacağız." ifadelerini kullandı.

fatih-erbakan-yeniden-refah-partisi-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler