Çankırı İl Genel Meclisinin yeni başkanı Mustafa Çıbık

Çankırı İl Genel Meclisinin yeni başkanı Mustafa Çıbık

Çankırı İl Genel Meclisi başkanlığı için yapılan seçimi AKP Merkez üyesi Mustafa Çıbık kazandı.

İl Genel Meclisi başkanlık seçimi bugün gerçekleştirildi. Başkanlık yarışına AK Parti listesinden Merkez il genel meclis üyesi Mustafa Çıbık ile MHP listesinden Merkez ilçe il genel meclis üyesi Kamil Çoban katıldı.

Yapılan oylama sonucunda AK Partili Merkez il genel meclis üyesi Mustafa Çıbık, toplam 27 oyun 19'unu alarak İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi.

ÇIBIK: İLİMİZİ DAHA İYİ NOKTALARA GÖTÜRMENİN GAYRETİNDE OLACAĞIM
Seçim sonrası kendisine telefonla ulaştığımız İl Genel Meclisi'nin yeni başkanı Mustafa Çıbık şunları söyledi:

"31 Mart Pazar günü yapılan seçimler sonrası oluşan yeni tabloya göre Mecliste 18 üye AK Partili, biri bağımsız olmak üzere 8 de MHP'li arkadaşımız var. Şahsım da diğer arkadaşlar gibi il, ilçe ve köylerimize hizmet etme noktasında görev tevdi edildi. Yeni il genel meclis üyesi arkadaşlarımla birlikte, daha önce bu görevlerde bulunmuş arkadaşlarımızın da mevcut kazanılmış tecrübelerini birleştirerk doğduğumuz, yaşadığımız Çankırı'mızı daha iyi noktalara götürmenin gayretinde olacağım."

PARTİ GRUBUNDA YAPILAN OYLAMADAN 1 OYLA ÖNDE ÇIKTI!
Öte yandan İl Genel Meclisi Başkanlığı seçiminde AK Parti'nin 'başkan' adayı olarak seçime giren Mustafa Çıbık'ın, seçim öncesi gerçekleştirilen 'grup toplantısı'nda; İAKP İl Başkanı Celal Kaman'ın da oy kullandığı seçimde Ruhi Şeker'le yarıştı. Edinilen bilgilere göre grupta yapılan oylama 10'a 9 Mustafa Çıbık lehine sonuçlandı.

halef-selef-cibik-seker-cankiri-resim-04.jpgÇankırı İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimini kazanan Mustafa Çıbık (solda), eski Başkan Ruhi Şeker (sağda)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler