Çankırı İl Milli Eğitim Ankara yolunda! Makam araçları şehir merkezinde!

Çankırı İl Milli Eğitim Ankara yolunda! Makam araçları şehir merkezinde!

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tüm birimleriyle Ankara yolu üzerindeki Çankırı Valiliği'nin yeni yerleşkesine taşınmasına karşın, ilgili müdürlüğün makam ve servis araçlarının şehir merkezinde bulunması vatandaşı rahatsız ediyor...

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve bağlı birimlerinin Ankara yolu üzerinde yapılan Çankırı Valiliği yeni yerleşkesine taşınması ve hizmetlerin tek merkezden yapılmasına karşın, müdürlüğün makam ve servis araçlarının Güneş İlköğretim Okulu arkasındaki alanda yer alan garajda bulunması yeni tartışmaları beraberinde getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde başta İl Müdürü olmak üzere şube müdürlerinin ve diğer görevlilerin araç ihtiyacında, şehir merkezindeki garajdan araç isteniyor ve istenen araç Ankara yolu üzerindeki il müdürlük makamına gidiyor! Araç yapılan görevlendirmeyi yerine getirdikten sonra yeniden şehir merkezindeki otoparka gelerek ikinci emri bekliyor.

ARAÇ SÜRÜCÜLERİ GÜNBOYU LOKALDE!
Öte yandan mevcut durum istenmeyen başka olaylara da neden oluyor! İddialara göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli şoförler mesai saatlerinin büyük bir bölümünü bölgede bulunan Öğretmenevi Lokali'nde taş okey oynayarak geçiriyorlar.

GARAJ İDARE BİNASININ CAMINDA "ÇİÇEK BALI BULUNUR" İLANI DAHİ VAR!
İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait oto garajının idare binasının camında "Kurşunlu Çiçek Balı bulunur" ibaresi dahi mevcut! 

garaj-kursunlu-cicek-bali-bulunur-resim-0112.jpg

Anlayacağınız şu ki; Çankırı'da 'köpeksiz köyü bulanlar, değneksiz gezmeye devam ediyor"...

Beklentimiz o ki, etkili ve yetkililer yaşanan rezalete son verir de Çankırı ve Çankırılılar da İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün gerçek manada hizmet verdiğini düşünmeye başlarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler