Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'e zor sorular!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'e zor sorular!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk ile ilgili olarak bu sayfalarda yaptığımız haberleri geride bırakarak kendisiyle ilgili 'özel' bir dosya açarak tartışmayı 'eğitim'den alıyor ve kamuoyunda kendisi hakkında oluşan soruları sizlere taşıyoruz...

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden tam 4 yıl geçti. FETÖ'nün siyasi ayağı henüz ortaya çıkarılamamış iken , tarikat ve cemaatlerin devlet kurumlarında kadrolaşmaları ülke kamuoyunda büyük eleştirilere yol açıyor. 
Liyakat kavramının adeta alt üst edildiği AKP iktidarında FETÖ'den boşalan kadroların tarikat bağlantılı isimlerle doldurulması vatansever yurttaşları kaygılandırıyor.

Ülke gündemi yeni bir FETÖ yapılanması mı geliyor sorusu ile çalkalanırken, bir liyakatsizlik örneği olarak kendisini Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda bulan Muammer Öztürk yönetiminde Çankırı'da tarikatçı kimliği ile öne çıkan isimlerin kadrolaşma çabaları tam gaz devam ediyor.

Son olarak Devlet Memurları Kanununa göre "meslekten ihraç" cezasını gerektiren bir suç olmasına rağmen göstere göstere siyaset yapan sakalı göbeğinde tarikat bağlantılı bir ismin üstelik tıpkı kendisi gibi 1 gün dahi okul müdürlüğü tecrübesi olmayan, bir ortaokul müdür yardımcısını Fen Lisesi gibi üst düzey bir okula "Müdür" olarak teklif edilmesi gözlerin Çankırı Milli Eğitim Müdürlüğüne çevrilmesine yol açtı.

Gerçi kamuoyunda bu atamayı Öztürk'ün tarikat bağlantılı odakların baskısıyla teklif ettiği sıkça dile getiriliyor ancak;
Göreve geldiğinden itibaren Çankırı'nın LGS ve YGS sınavlarında adeta yokları oynaması, ülkede hiç bir öğretmeni başarı belgesi alamayan tek il olması Muammer Öztürk'ün koltuğunu oldukça tartışmalı hale getiriyor.

Peki Çankırı'da sıradan bir okulun müdür yardımcısı iken, kariyer basamaklarını birer birer atlayarak kendini İl Milli Eğitim Müdürü koltuğunda bulan Muammer Öztürk kimdir?

Eğitim adına elle tutulur bir icraati, projesi var mıdır?

Çankırı'nın ve ülkenin geleceği olan öğrencilerin geleceklerine yön verecek herhangi bir kapasitesi var mıdır?

Kamuoyu bu soruların cevaplarını ararken biz objektif yayın ilkelerimiz gereği kamuoyuna açıklamadan önce söz hakkını kendisine vermek adına Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunu işgal eden zat'a yani Sayın Muammer Öztürk'e, bizleri aydınlatması adına bazı sorular yöneltmek istiyoruz.

Sayın Öztürk,

- Herhangi bir tarikat ya da cemaat mensubiyetiniz var mıdır?

- Öğrenciliğinizde FETÖ yurtlarında kaldınız mı? Kaldıysanız tanıdığınız örgüt mensupları ile ilgili devlete bilgi verdiniz mi?

- Çocuklarınız FETÖ okullarında okudu mu?

- FETÖ'nün organize ettiği Türkçe Olimpiyatlarına katıldınız mı?

- FETÖ'nün yayın organı olan Zaman Gazetesi aboneliğiniz var mıydı?

- FETÖ sohbetlerine katıldınız mı?

- FETÖ'nün organize ettiği etkinliklere öğrenci götürdünüz mü?

- FETÖ organizasyonlarına kurban, himmet gibi herhangi bir maddi katkı da bulundunuz mu?

Meraklısına: Sayın Muammer Öztürk'ün sorularımıza verdiği yanıt, noktasına-virgülüne müdahale edilmeden aynen bu sayfalarda yer bulacaktır. Biline... 

SÖZCÜ18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
53 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler