Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk'ten ibretlik şikayet ve...

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü Öztürk'ten ibretlik şikayet ve...

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda oturan Muammer Öztürk, İl Özel İdaresi personeli F.Y için 'kendisine şiddet uyguladığı' yönünde şikayetçi olarak 3 ay süresince 'tedbir' kararı aldırdı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Halen Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Muammer Öztürk, daha önce İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosunda çalışırken  22 Şubat 2019 tarihinde müdürlük ile ilişkisini kesmesinin ardından 04 Mart 2019 tarihinden bu yana İl Özel İdaresi personeli olarak görev yapan F.Y hakkında 3 ay süresince "Özel konutuna, okula ve işyerine ve de çocuklarına yaklaşmaması' kararı aldırdı.

İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün halen personeli olmayan bir çalışan hakkında böylesi bir karar aldırtmış olması gündeme yeni sorular getiriyor?

- Çankırı ilinin Milli Eğitim Müdürü sıradan bir personelle neden uğraşır?

- İl Müdürü Muammer Öztürk, görevini icra ederken sakıncalı (!) işler mi yapmaktadır ki, alt kademeden bir memurla uzun süredir benzer tartışmalar içerisine girmiştir?

BU OLAYIN DIŞINDA MÜDÜR ÖZTÜRK'ÜN BAŞARILI İCRAATLERİ (!)
KULİSLERDE ÇOKÇA KONUŞULMAKTA!

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğunda oturan Muammer Öztürk'ün başarılı (!) icraatleri saymakla bitmiyor! Nasıl mı?

- Yüksek ikramiye ve de yüksek maaş verdirdiği 4 kişiyi (asıl kadroları vhki*) olmasına karşın alt kadroda 'görevlendirme-şoför' olarak çalıştırıyor.

- Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nün kadrolu şoförleri de başka kurumda ve bazı okullarda 'hizmetli' kadrosunda çalıştırılıyor!

- Makam şoförü M.K'nin kadrosu 'vhki' olmasına karşın görev yaptığı yer hiç konuşulmuyor!

(*) vhki = Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler