Çankırı İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu sunumu gerçekleştirildi

Çankırı İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu sunumu gerçekleştirildi

İl Özel İdaresi 2021 Yılı Faaliyet Raporu sunumu bugün İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz’ın başkanlığında yapılan toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, İl Genel Meclisi Üyeleri ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız 2021 yılı Faaliyet Raporunu İl Genel Meclisi'ne sundu. Faaliyet raporu oy birliğiyle kabul edildi.

Yapılan sunumun ardından bir konuşma yapan Vali Abdullah Ayaz; "2021 yılında ilimizin her yerinde hizmet gerçekleştiren tüm arkadaşlarımıza, emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi zayi etmedi etmez de. Önemli olan bizlerin emek göstermesi. 2022 yılında da bugüne kadar yapılanların üzerine koyarak hep beraber hizmet ve alt yapıların daha iyi bir noktaya taşınması için çalışacağız. Ben her platformda ifade ediyorum; çok şükür bizim kırsalımızın genel seviyesi fena değil. Ancak yine her zaman söylüyorum vatandaşımız en iyisine layık. İnşallah bugüne kadar yaptık. Bundan sonra da imkanlar dahilinde hep beraber daha güzel hizmetlere imza atmaya çalışacağız. Ben tekrar emekleriniz, gayretleriniz ve destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyor sizleri saygıyla selamlıyorum. Hayırlı olsun inşallah." dedi.

Vali Abdullah Ayaz daha sonra İl Encümen Toplantısına katıldı.

cankiri-il-genel-meclisi-resim-03.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler