Çankırı İl Sağlık Müdürü Keskin: Görevimin başındayım!

Çankırı İl Sağlık Müdürü Keskin: Görevimin başındayım!

Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Keskin, hakkında bugün internet medyasında çıkan 'istifa etti', 'görevden alındı' gibi haberlerle ilgili olarak Sözcü18'e konuştu...

Çankırı gündeminde uzun süredir "görevden alındı / alınacak" tartışmalarının odağında olan ve Kasım 2017'den bu yana İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Hüseyin Keskin, son günlerde artan siyasi baskılara daha fazla dayanamayarak görevinden istifa etti!

Kadrosu Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi'nde olan Dr. Keskin'in eski görev yerinde mesaiye başlayacağı öğrenilirken, İl Sağlık Müdürlüğü koltuğuna yeni atamanın ne zaman yapılacağı ise merak konusu oldu.

SON DAKİKA! MÜDÜR KESKİN KONUŞTU

VE DR. HÜSEYİN KESKİN SÖZCÜ18'E KONUŞTU
İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Keskin, gün boyu hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuştu. Keskin "Ben ne görevden alındım ne de istifa ettim! Görevimin başındayım" dedi ve yaşanan süreci aktardı. Keskin sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biliyorsunuz ki benim burada 'İl Sağlık Müdürü' olarak görevim Bakanlık ile aramdaki sözleşmeye istinaden. Ben, Ağustos ayı başında Bakanlığa sözleşmemin feshedilmesi ve normal görevime dönme isteği başvurusunda bulunmuştum. Bakanlık o talebimi o günkü şartlarda uygun görmemiş ve reddetmişti. Ancak ben branşım olan 'üroloji' dalında doktorluk yapmakta kararlıydım. Hafta başından itibaren iki ay önce yaptığım başvurum olumlu bulundu ve benim idareciliği bırakıp sevdiğim doktorluğa dönüş sürecimin önü açılmış oldu. Halen görevimin başındayım. Öyle anlıyorum ki bazı kişiler kendilerine pay çıkartma adına 'Müdürlükten alındı, uzman doktorluğa yönlendirildi' şeklinde fısıltı gazetesini çalıştırarak gün boyu bazı gerçek olmayan haberlerin yapılmasına vesile oldular. Çok önemli değil! İçinde bulunduğum durum benim kişisel tercihim. Böylesi bir düşünceye girdikten sonra sürecin uzaması her iki taraf için de iyi olmuyor. İdarecilik zaman ve özveri isteyen bir iş. Elimden geldiğince aldığım eğitim ve dünya görüşüm çerçevesinde bulunduğum makamda hizmet vermeye çalıştım. Severek ve de emek vererek sahip olduğum mesleğimi de yerine getirmekten mutluluk duyacağım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler