Çankırı karla birlikte beyaza büründü

Çankırı karla birlikte beyaza büründü

Bölgede bugün öğle saatlerinde başlayan kar yağışı, Çankırı'yı beyaz örtüyle kapattı.

İç Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz yönde etkilerken, kar yağışı aralıksız devam ediyor. Hal böyleyken okula gidecek olan öğrenciler ve velileri 'yarın okullar tatil olacak mı?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladılar. Konuyla ilgili valilikten açıklama beklenirken, haberimizin içerisinden hava durumu ve kar tatili ile ilgili ayrıntıları bulabilir, valilik açıklaması olup olmadığını görebilirsiniz…

KAR YAĞIŞI ŞİDDETİNİ ARTIRDI
Çankırı Valiliğinden okulların tatil olmasına ilişkin henüz bir açıklama gelmedi. Etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Birçok ilde okullar tatil edilirken "Çankırı'da okullar tatil olacak mı?" sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Valilikten herhangi bir açıklama yapıldığı andan itibaren haberimiz güncellenecektir.

HAVA DURUMUNA GELİNCE
Çankırı'da akşam saatleri ve gece hava durumu; Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; akşam saatlerinde İç Anadolu'nun güney ve doğusunda, doğu ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (50-80 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Ayrıntılar geliyor...

cankiri-kar-yagisi-sehir-merkezi-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler