Çankırı Küçük Sanayi Sitesi'ne bin 600 ton sıcak asfalt döküldü

Çankırı Küçük Sanayi Sitesi'ne bin 600 ton sıcak asfalt döküldü

Çankırı Belediyesi'ne bağlı ekipler, Küçük Sanayi bölgesinin ihtiyaçları ve sanayi esnafının istekleri doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarını etaplar halinde devam ettiriyor.

GEÇTİĞİMİZ yıldan bu yana Küçük Sanayi Sitesi'nde alt ve üstyapı çalışmalarını sürdüren Çankırı Belediyesi, bölgenin ek bloklarında yeni açılan imar yollarını asfaltladı. Fen İşleri Müdürlüğü bölgede bin 600 ton daha sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çankırı Belediyesi'ne bağlı ekipler, Küçük Sanayi bölgesinin ihtiyaçları ve sanayi esnafının istekleri doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarını etaplar halinde devam ettiriyor. Yoğun yağışlarda yaşanan sel baskınlarını önlemek amacı ile altyapı çalışmaları kapsamında sanayi bölgesine yeni hatlar yapıldı. İlk etabı tamamlayan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ikinci etap çalışmalarında Sanayi Sitesi'ne 450 m kanalizasyon ve yağmur suyu hattı döşedi.

Altyapı çalışmaları tamamlanan alanlarda ise Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından üst yapı çalışmaları tamamlanarak yolları asfalt ile buluşturuldu.

Sanayi esnafını kışın çamurdan kurtaran çalışmalar kapsamında yakın zamanda üçüncü etaba geçilerek altyapısı tamamlanan alanlarda üst yapı çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

cankiri-kucuk-sanayi-sitesi-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler