Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz'den ortak açıklama

Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz'den ortak açıklama

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin sosyal medyada paylaştığı tweetler, bölge milletvekilleri Şahin ve Filiz'in ortak yazılı açıklama yapmasını doğurdu...

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin bugün Twitter'dan attığı mesajlara bölgenin iki milletvekili Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz yaptıkları ortak yazılı açıklama ile yanıt verdiler.

İsterseniz gelin önce, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin tweetlerine bakalım, sonra yazılı açıklamayı okuyalım:

İnsanlar için, memleketiniz için iyi bir şeyler yapmaya niyetlendiğinizde "Her türlü kara çalınmasını, iftirayı, haksızlığı" peşinen kabul edin

Ilgaza tavuk çiftliği yapılmadığı için mi ilgilenmiyorsunuz @huseyinnfiliz Ya da kelepir icra malı olmadığı için mi @av_idrissahin

Her şehrin spor tesisine doyduğu
AK Partinin altın çağını yaşadığı 10 yılda siz ne yaptınız Çankırı çocuğu, gençliği için kavgadan başka.

Koltuk kavgasından, dedikodudan başka ne ürettiniz Çankırı için?
Kendi işleriniz 5 günde onaylandı çıktı bakanlıklarda ya memleketin işi????

Milletvekilliği zenginleşmek için kullanılan makamlar değildir. Milletvekilleri nifak kavga için kullanılan makamlarda değildir

Sizin Kendi kavganızla bizim "Çankırı için yapmaya çalıştıklarımızın kavgasını" karıştırmayın. Artık yeter. @huseyinnfiliz @av_idrissahin

Kendinizi seviyorsanız "Bu kadından uzak durun" yoksa; Bu kadın binlerce Çankırılının söyleyemediği gerçekleri artık söyleyecek.

Beyler rahat olun sizden aynı aklı, aynı vicdanı, aynı cesareti beklemiyruz. Biz sizi böylede seviyoruz. Sizde bizim cesaretimizi yadırgamayın.

İKİ VEKİLDEN ORTAK AÇIKLAMA

"Çankırımıza Yapılan Spor yatırımlarına ilişkin zorunlu açıklamamızdır

03.09.2014 tarihinde sosyal medyada Çankırı ilimizde yapılan Gençlik Spor yatırımları ile alakalı gerçeği yansıtmayan tamamen iftira ve karalamadan oluşan beyanlarla karşılaştık. Sosyal medya ortamından şahsımıza ve makamımıza saldırmak suretiyle; Ak Parti Hükümetimizin son 4 yılda Çankırı’mız da sporun gelişmesi ve gençlerimizin sosyalleşmesi amacıyla yapmış olduğu ekte ayrıntılarıyla sunmuş olduğumuz yatırımlar görmezden gelinmiştir. Çankırı Spor Kulübü koltuğunu kendi çıkarları için işgal eden şahıs; şahsi işlerine alet olmayan ve 4 yıldır Çankırı’ya hizmet için gecesini gündüzüne katan bizlere çamur atarak “Kendi noksanlığını ve kavgacı kişiliğini seçilmiş milletvekillerine mal etmek suretiyle gündemi saptırmakta ve kendi başarısızlığını birilerine ihale etme arayışı içerisine girmektedir.

Çankırı Spor Kulübü yöneticiliği görevini devraldığı günden bu yana çevresi ile kurduğu ilişkiler ve sergilediği yöneticilik yapısıyla sürekli olarak etrafı ile kavgacı bir görüntü vermesi ve makul olmayan taleplerinin karşılanmaması nedeniyle böyle bir üslup içerisine girdiği tarafımızca bilinmektedir. Bizler hiçbir şekilde edep ve hayadan yoksun bir lisanla kendisine karşılık vermeyeceğiz. Ancak Çankırı kamuoyunun da bir kısım hususları bilmesinde kamuoyunun bilgilendirilmesi açısından fayda görüyoruz. Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren Çankırı Merkez başta olmak kaydıyla tüm ilçelerimize ekte görüntülerini de paylaştığımız Spor Tesislerini kazandırmanın gururunu yaşamaktayız. Son 4 yıl içerisinde ilimizde yapılan spor tesis yatırımları geçmiş 40 yıldan daha fazla olup ihale aşamasındaki yatırımlarla birlikte hemen hemen hiçbir ilçemizin ve merkezin spor tesisine yönelik acil bir ihtiyacı kalmamıştır.

Hal böyle olmasına rağmen bunları görmemezlikten gelmek kişinin düştüğü haleti ruhuyetinin hangi boyutta olduğunun açık göstergesidir. Sayın Başkana tavsiyemiz kendisine tevdi edilmiş olan kulüp başkanlığı görevini Çankırı hanımefendisine yakışır bir olgunlukta ve vakarda gerçekleştirmesidir. Üslup ve davranışlarında bir hanımefendi zarafetini gösterdiği takdirde her zaman Çankırı Spor Kulübünün destekçisi olacağımızı ancak şantaj ve tehdite karşı hiçbir zaman taviz vermeyeceğimizi özellikle belirtmek isteriz. Hayata bakışımızda siyaset yapış tarzımızda ve üslubumuzda farklılıklar olabilir. Ancak konu Çankırı’ya hizmet olduğu andan itibaren hiçbir şekilde ayrı düşüncede olmamız bir yatırımı eksik bırakmamız söz konusu olamaz. Son 10 yılda ve özelikle son 3,5 yılda Çankırı’nın her alanda yaşadığı değişim ve dönüşüm milletimizin gözü önündedir. Yapılanları halkımızın takdir ettiğinin en güzel ispatlıda 30 Mart yerel seçimleri ile 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarıdır. Çankırı’nın girilmedik köyü yatırım yapılmadık ilçesi kalmamıştır. Çankırı halkının bize olan desteği devam ettiği müddetçe halkımıza hizmetimizi de engelleyemeyecektir.

Hal böyle olmasına rağmen gerçeği yansıtmayan beyanlarla ve iftiralarla amaçlananın ne olduğunu da milletimizin takdirine sunuyoruz. Esnafı, sporcusu, taraftarı ile Çankırı Spora gönül veren hemşehrilerimizin vicdanının sesi olmaya her daim devam edeceğimizi ve Çankırı ismini yüceltmenin görevimiz olduğunu bilinci ile hareket ettiğimizi saygı ile KAMUOYUNA DUYURURUZ."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler