Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni başkanı Emin Koç

Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni başkanı Emin Koç

Dün gerçekleştirilen Çankırı S.S 1 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin genel kurulu dün gerçekleştirildi. Başkan Ali Şahin'in aday olmadığı Genel Kurul, tek liste ile seçime gitti ve Emin Koç yeni başkan oldu.

ÇANKIRI S.S. 1 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin 13 yıl başkanlığını yapan Ali Şahin tekrar 'aday' olmayınca, dün kooperatif binasında yapılan genel kurul ile, tek liste halinde yapılan seçimler sonucu Emin Koç yeni başkan oldu.

Seçimler sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan yeni başkan Emin Koç; "Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin genel kurulu yapılmıştır. Toplantımıza katılan üst birlik başkanımız Ahmet Sarıahmetoğlu, Şoförler Cemiyeti Başkanımız sayın Necati Akdoğan başkanıma, bakanlık temsilcilerine, güvenlik güçlerine, ayrıca toplantıya katılan kooperatif ortaklarına ve şoförlerine katılımlarından dolayı herkese teşekkürü borç biliriz. Ayrıca tek liste girilen seçimde bize görev verdikleri için Başkanım Ali Şahin ve yönetim kuruluna, on üç yıl yaptığı hizmetlerden dolayı da şahsına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Bundan sonra Çankırı Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığını hakkaniyetli ve adaletli yapacağım. Tüm nakliyeci esnafına hayırlı uğurlu olsun." dedi.

kamyoncular-kooperatif-baskan-resim-002.jpg

Kooperatif yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Başkan: Emin Koç

Yönetim Kurulu: Ahmet Atakul, Yaşar Ahlat, Nurullah Harmancı ve Ömer Demirci

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler