Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı'nı seçiyor

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı'nı seçiyor

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası, iş insanı Cafer Özkan'ın vefatı sonrası boşalan Meclis Başkanlığı koltuğu için yarın (cuma) saat 18:30'da seçime gidiyor. Meclis Başkanlığı için Fehmi Bölükbaşı tek aday olarak kaldı.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇATSO) uzun yıllar 'Meclis Başkanlığı' koltuğunda oturan iş insanı Cafer Özkan'ın geçtiğimiz günlerde vefat etmesiyle boşalan koltuk için yarın (Cuma) saat 18:30'da seçim yapılacak.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; 21 Meclis üyesinin katılacağı 'Meclis Başkanlığı' seçiminde iki isim yarışacak. Adaylar arasında halen Meclis Başkan Yardımcısı olarak görev yapan iş insanı Tuncay Koç ile meclis üyelerinden iş insanı Fehmi Bölükbaşı'nın isimleri netleşti.

TUNCAY KOÇ: SEÇİM HAYIRLI OLSUN

Gelişmelerle ilgili olarak Meclis Başkan adaylarından iş insanı Tuncay Koç'a ulaştık. Koç; "Yıllardır Meclis Başkanlığı görevini yürüten değerli büyüğümüz Cafer Özkan beyin ölümü ile boşalan koltuk için seçim yapılacak. Ben de bir yılı aşkın süredir Meclis Başkan Yardımcısı olarak toplantılara 'başkanlık' ediyordum. Ticaret Odası seçimlerine de bir yıl gibi bir zaman var. Meclis üyesi arkadaşlarımın adaylığımı destekleyeceklerini düşünüyorum. Yapılacak seçimin Ticaret ve Sanayi Odamız hem de Çankırımız için hayırlı olmasını dilerim" dedi.

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Haberimizle ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. İki adayla yapılacak olan seçimde, Tuncay Koç Haber Merkezimizi arayarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. Tuncay Koç; "Fehmi Bölükbaşı'nın aday olduğunu kendisinin tarafıma telefon açmasıyla öğrendim. Kendisini severim. Yaptığım görüşme sonucu adaylıktan çekildiğimi bilmenizi isterim" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler