Çankırı - Ünür karayolunda toprak kayması

Çankırı - Ünür karayolunda toprak kayması

Çankırı ile Ünür arasında yeni yapılan 'grup yolu', Alaçat köyü yakınlarında bu sabah itibari ile 'toprak kayması' yaşandı. Yolun trafiğe kapandığı öğrenildi.

YAŞANAN 'son dakika' gelişmesine göre Çankırı Merkez ile Ünür arasında ulaşımı sağlayan ve yeni yapılan 'grup yolu' Alaçat köyü yakınlarında 'toprak kayması' nedeniyle trafiğe kapatıldı.

Alaçat köyü muhtarı Mustafa Doğan "Yolun yapım aşamasında dile getirdiğimiz endişelerimizi bu sabah kalktığımızda gerçeğe dönüşmüş olarak görmek bizleri üzdü ancak şaşırtmadı. Yol an itibariyle kullanılmaz durumda. Yetkililerin bölgede gereken çalışmayı yaparak çok büyük bir felakete neden olmadan önlem almalarını istiyoruz" dedi.

"İNAT UĞRUNA YOLU 15 KM UZATTILAR" (!)

Alaçat Köyü muhtarı Mustafa Doğan, 'grup yolu'nun planlanmasında büyük hatalar yapıldığına dikkat çekerek yol yapım aşamasında zamanın milletvekili olan Hüseyin Filiz'i hedef aldı. Doğan; "Sayın milletvekili yolun Kuzu köyünden geçmesi için gereksiz yere hem maliyeti artırdı hem de ezelden bu yana herkesin bildiği 'heyelanlı bölge'nin üzerinden yolu geçirtti! Ağır yük kamyonları bölgenin dik olması nedeniyle yeteri derecede zorlanmasını bir kenara bırakalım, yol tabir yerindeyse tam bir 'inat uğruna' 15 km daha uzadı! Yolun sabahki durumu dahi trafiğe engel! Yetkililerin bir an önce bölgede gereken önlemi almaları lazım." diyerek sözlerini tamamladı.

cankiri-unur-karayolu-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
30 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler