Çankırı Vakfı, Boris Johnson'a tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi

Çankırı Vakfı, Boris Johnson'a tedavisinde kullanılmak üzere ilaç gönderdi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a, yakalandığı coronavirüs (Covid-19) mikrobu nedeniyle görmekte olduğu tedaviyi destekleyen ilacı kargo ile gönderdi.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, coronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından kendini evinde karantinaya aldığını açıklamıştı.Johnson, coronavirüsün en belirgin semptomlarından biri olan yüksek ateşinin düşmemesi üzerine hastaneye kaldırılmış, durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alınmıştı.

YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARILDI
İngiltere Başbakanı'nın yoğun bakımdaki tedavisinin sona erdiği, durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakım servisinden çıkarıldığı da dün açıklandı.

ÇANKIRI EĞİTİM-KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI BAŞKANI CAN,
BORİS JOHNSON'A İLAÇ GÖNDERDİ
Çankırı Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Kaptan Mustafa Can yaşanan gelişme ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Dedelerinin toprağı Çankırı'dan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a ülkemizde coronavirüs mikrobuna maruz kalmış doktor arkadaşımızın tedavisinde kullanılan ilaç setinden gönderdik. Umarız ilaçlar kendisine ulaşır ve maruz kaldığı rahatsızlıktan kısa zamanda kurtulur" dedi.

Ayrıntılar geliyor...

vakif-koronavirus-ilac-resim-012.jpg

NEFESSİZ KALDIĞINIZ HER ANDA
Ürünler tamamen doğal standart koşullarda üretildi.

Kekikten elde edilen iki bileşenden birisi olan Karvakrol kullanıldı. Karvakrol hücre yenileme özelliğiyle birlikte vücuttaki timüs bezini uyararak bağışıklık sistemini desteklemekte.

Kekik (Origanum vulgaris) yağı, Ardıç (Juniperus communis) yağı, Okaliptüs (Eucalyptus globulus) yağı, Karanfil (Syzygium aromaticum) yağı, Nane (Mentha piperita) yağı, Adaçayı (Salvia officinalis) yağı, Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) yağı, Tarçın (Cinnamomum zeylanicum) yağı, Üzüm çekirdeği (Vitis vinifera) yağı, Sarımsak (Allium sativum L.) yağı, Zeytin (Olea europaea L.) yağı.

Timüs bezinin sağlıklı antikorlar üretmesiyle birlikte sağlıklı hücre sayısı artarak vücuttaki mekanizmaların düzenli çalışmasını sağlamaktadır. Ayrıca Karvakol’ün virüs ,bakteri ,mantarlara karşı koruyucu bir etkisi bulunmaktadır.

Karvakrol özellikle vücuttaki ilthiabın yok olmasında önemli görevi sahiptir.

Karvakrol’ün antiviral etkisinden dolayı COVID-19 virüsü için de koruyucu etkisi bulunduğu kanısına varıldı.
Ürünlerimizde European Medicines Agency (EMA) tarafından geleneksel Tıbbi Ürün olarak onaylanan KEKİK Yağı yüksek teknoloji ile standardize edilerek kullanıldı..

İyi üretim şartlarında ( GMP ) üretilmiştir. USA ilaç ve gıda Bakanlığı (FDA) kaydı bulunmaktadır.

Alkol ve sentetik madde içermiyor.

Ürünlerde domuz yağı ve mamulleri yoktur. Kapsüller sığır jelatini ile kaplıdır. Ürünler helal sertifikalı...

uyari-corona-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler