Çankırı Vakfı, üniversite öğrencilerini önce yarıştırdı sonra da ödüllendirdi

Çankırı Vakfı, üniversite öğrencilerini önce yarıştırdı sonra da ödüllendirdi

Çankırı Vakfı, öğrencilerinin okudukları kitapları daha iyi anlamaları amacıyla her hafta tüm öğrencilere açık olarak Mesut Çavdar eşliğinde kitap tahlilleri düzenlendi. İlk program dün akşam Vakıf Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kitap tahlili programını ilk defa yarışma şeklinde düzenleyen Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, 20 Kasım Çarşamba günü vakıf merkezinde İlber Ortaylı’nın "Bir Ömür Nasıl Yaşanır? Hayatta Doğru Seçimler için Öneriler" kitabını tahlil etti.

Yarışmanın jüriliğini Prof. Dr. Ahmet Taşağıl, Prof. Dr. İlyas Topsakal, Dr. Neşe Işık ve Dr. Muhsin Kadıoğlu yaparken, dereceye giren öğrencilere ödüllerini, jüri üyelerine ise hediyelerini yarışmayı da düzenleyen Vakıf Başkanı Mustafa Can ve vakıf mütevelli heyetinde yer alan isimler takdim etti.

Yarışmada birincilik ödülü olan 3 bin lira ve İlber Ortaylı ile akşam yemeğini Rumeysa Tezcan ve Ceren Develi, ikincilik ödülü olan 2 bin lirayı Alperen Kaya ve Özge Açıkgöz, üçüncülük ödülü olan bin lirayı da Mervenur Coşkun ve Gözde Gümüş Şahin paylaştılar. Jüri özel ödülünün sahibi ise Ümit Öztürk olurken bazı yarışmacılara da 'mansiyon' ödülü verildi.

Keyifli bir yemek ve güzel bir sohbet ortamıyla başlayan yarışma, öğrencilerin tahlillerini sözlü ve yazılı olarak jüriye sunmalarıyla devam etti ve takdimlerle son buldu. Tahlillerin jüri ve izleyiciler karşısında sözlü olarak da yapılması öğrencilerin hem topluluk önünde konuşma hem de özgüven kazanmaları açısından özellikle seçildiğini belirten Çankırı Vakfı Genel Başkanı Mustafa Can, öğrencileri tebrik ederek bu gibi etkinliklerin önemini belirtmiş ve devamının geleceğini söyledi.

Ayrıntılar geliyor...

vakif-cankiri-mustafa-can-resim-0112.jpg

cankiri-vakfi-yarisma-mustafa-can-resim-0112.jpg

cankiri-vakif-ogrenciler-yaristi-resim-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler