Çankırı Vakfı'ndan Boğaz turlu iftar

Çankırı Vakfı'ndan Boğaz turlu iftar

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın geleneksel iftar programı dün akşam gemide gerçekleştirildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın geleneksel iftar programı dün akşam İstanbul'da Bosphor gemisi ile Boğaz Turlu ve yaklaşık 350 davetlinin katılımı ile gerçekleşti. Davetlilerini Karaköy ve Üsküdar'dan alan iftar gemisi yemek saati süresince misafirleriyle birlikte güzel bir İstanbul akşamında Boğaz turu yaptı..

Vakfın iftar programına başta İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı olmak üzere, ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın, ÇANDEF Onursal Başkanları Ömer Lütfi Özenç ile Zekeriya Açıksöz, vakıf eski başkanlarından Eşref Harmandar ile birlik, dernek başkanları, Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri ve Çankırılı iş insanları katıldılar.

HEDEFİMİZ BİN ÖĞRENCİYE BURS
BU YIL HEDEFİMİZ BİN ÖĞRENCİYE BURS
Programın açılışında konuşan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can, gelir getirici bir gayrimekul edinmeden başkanlığı bırakmayacağını ifade ederek; "Önümde 8 ay kaldı! Bu 8 ayda bu hedefimi gerçekleştireceğim. Burada olmamızın sebebi gençlerimize merhaba diyorum. Vakfımıza destek olan iş insanlarımız, sizler olmasanız biz birarada olamayız. Çankırı'mızın medar-ı iftiharı hemşerilerimizin katıldığı iftar programımız, birlik ve beraberliğimizin en güzel göstergesi. Vakfımızın kurucuları, açtığınız yolda gerçekleştirdiğiniz temelin üstüne taş koyacağız. Bu yıl hedefimiz bin öğrencimize burs. Vakfımızı bu burs sayısına hep birlikte getireceğiz" dedi.

İSMAİL ÇATAK: VAKIF BANA 4 YIL BOYUNCA DESTEK OLMUŞTU
Kendisinin de Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın bursu ile eğitim gördüğünü ifade ederek sözlerine başlayan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, davetlilerin Ramazan ayı ve bayramını tebrik ederek başladığı sözlerini; "Benim için birkaç anlamı var bugün burada olmamın. Bir tanesi; 1992 yılında İstanbul Siyasal'ı kazandığımda ilk olarak Vatan Caddesi'ndeki Çankılılar Vakfı'na gelmiştim. Vakıf bana 4 yıl boyunca burs vererek destek olmuştu. Dolayısıyla buranın benim için çok ayrı bir yeri ve önemi var. Vakıfta emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Allah onlardan razı olsun. İkincisi; dünyanın incisi, göz bebeği bir mekandayız. İstanbul'un fethinin yıldönümü. Eyüp Sultan Hazretleri'nden Fatih Sultan Mehmet'e kadar, o kutlu komutan ve askerlerin hepsini rahmetle anıyoruz. Bize bu yurdu, cennet parçası vatanı bıraktıkları için" dedi.

BAŞKAN CAN: 2 BİN KİŞİLİK BİR PİKNİK ORGANİZASYONUNA HAZIRLANIYORUZ
Düzenlenen program sonrası Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki ile görüşen Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can; "Vakıf yönetimi olarak gerçekleştirdiğimiz iftar programına katılan birbirinden değerli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Böylesi programlar gurbette yaşayan biz Çankırılılar'ın birlik ve beraberliğini pekiştirmesinde önemli katkılar sağlıyor. Eylül ayının ilk haftasında çok daha geniş katılımlı, yaklaşık iki bin kişilik bir piknik programı hazırlığı içerisindeyiz." dedi.

vakif-cankirilar-istanbul-iftar-bogaz-turu-resim-05.jpg

vakif-iftar-resim-05.jpg

mustafa-can-kaptan-cankiri-resim-05.jpg

 

vakif-iftar-resim-0555.jpg

kaptan-mustafa-can-iftar-ramazan-cankiri-resim-05.jpg

cankiri-iftar-omer-bezci-vakif-resim-05.jpg

vakif-iftar-istanbul-resim-05.jpg

davet-iftar-ilker-karatas-esref-harmandar-cankiri-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler