Çankırı Vakfı'ndan sağlık çalışanlarının çocuklarına 23 Nisan hediye paketi

Çankırı Vakfı'ndan sağlık çalışanlarının çocuklarına 23 Nisan hediye paketi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, dünyayı ve ülkemizi saran corona virüs belasının defedilmesi sürecinde canları pahasına görev yapan sağlık çalışanlarımızın çocuklarına 23 Nisan hediye paketi hazırladı. Paketler Çankırı'ya yola çıktı..

Her zaman gençliğin, eğitimin ve aydınlığın destekçisi olan İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi.

Tüm dünya İnsanlığının içinde bulunduğu Covid-19 salgınından en az hasarla çıkmaya çalıştığımız şu günlerde Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı hoş bir sürprize imza attı. Bu sürecin özellikle çocukları daha çok etkilediğini düşünen Vakıf yönetimi, onların mutluluğuna katkıda bulunmak amacıyla bir proje başlattı.

Böylesine anlamlı bir süreçte güzel bir çalışmaya imza atan Çankırı Vakfı, ÇANDEF ve Carmed İlaç'ın katkılarıyla, sağlık çalışanlarının çocuklarına hem teşekkür edecek hem de bayramını kutlayacak.

Vakıf yönetimi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bu yıl yurdun büyük bir bölümünde yaşanan 'izolasyon' sürecine denk gelmesi vesilesiyle Çankırı’da yaşayıp anne veya babası sağlık çalışanı olan yaklaşık 2 bin çocuğa hediye oyuncak gönderiyor.

İstanbul’dan yola çıkan hediye paketleri, Çankırı’daki minik sahiplerini bulacak. Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can çocuklarımıza hitaben yazdığı mektupta eğitim hayatları boyunca vakıf olarak yanlarında olacaklarını ifade ederek ülkemizde yaşanan sıkıntılı süreçte gösterdikleri sabır için yavrularımıza teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.

Çankırı İl Sağlık Müdürlüğü'nün tespit ettiği ve hediye paketlerinin dağıtımında katkı sağlayacağı organizasyon sağlık çalışanlarının çocukları arasında şimdiden büyük heyecan yarattığını düşünüyoruz.

cankiri-vakif-23-nisan-cocuklar-hediye-paketi-corona-virus-resim-012.jpg

whatsapp-image-2020-04-21-at-09-11-42.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler