Çankırı Valiliği hesabı bu 'kare'yi paylaşmamalıydı!

Çankırı Valiliği hesabı bu 'kare'yi paylaşmamalıydı!

Çankırı Valiliği'nin X hesabından paylaşılan o ibretlik kare 'devlet-hükümet' kavramının yerle-yeksan edildiğine dair önemli bir delil olarak suratımıza vuruldu!

ÇANKIRI Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından X'te dün gece saat 20:00 dolaylarında yapılan paylaşım AK Parti iktidarında 'bürokrat ile siyasetçi ilişkisinin boyutlarını' göstermesi açısından önemli bir 'delil' olarak gözler önüne serildi.

Valiliğin X hesabından yapılan paylaşımda; "AK Parti Grup Başkanvekili Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Sn. Ahmet Ulusoy, AK Parti İl Başkanı Sn. Koray Erdoğan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sn. Yüksel Çelik ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sn. Bahri Kılıç, Valimiz Sn. @firattasolar’ı ziyaret ettiler." denildi.

İşte o paylaşım:

AYNI KARE'Yİ İL BAŞKANI DA KİŞİSEL HESABINDAN PAYLAŞTI

Çankırı Valiliği'nin X hesabından yapılan paylaşımda yer alan fotoğraf karesi daha sonra AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan'ın da X hesabından paylaşıldı.

GÖZÜMÜZE SOKMAK ZORUNDA MISINIZ?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili Akbaşoğlu, İl Başkanı Koray Erdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bahri Kılıç, Vali M. Fırat Taşolar'ı ziyaret etmişler! Bu ziyareti de fotoğraflamışlar! Ve ortaya çıkan kare 'sosyal medya' hesaplarından da paylaşılabilir... Lakin karede yeralan 'İl Özel İdare Sekreteri' Yüksel Çelik ne alaka beyler?!

Sakın ola hiç kimse 'Yüksel Çelik'i hedef tahtasına koyduğumuzu düşünmesin! Sorun Yüksel Çelik'te değil, hatta hatta Vali M. Fırat Taşolar'a yapılan 'ziyaret'te (!) Yüksel Çelik'in de bulunması hiç değil! Sorun sosyal medyaya servis edilen fotoğraf karesinde İl Özel İdare Sekreteri'nin yeralması! Çünkü; İl Özel İdare Sekreteri, 'vali'nin altında görev yapan 'kamu personeli'... Yani tıpkı İl Sağlık Müdürü, ya da Tarım İl Müdürü pozisyonunda!

HİKAYE HENÜZ BİTMEDİ!

Olay bununla da kalmadı... Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de X hesabından benzer bir paylaşım yaptı... Ve ne ilginçtir ki o paylaşımda da İl Özel İdare Sekreteri Yüksel Çelik vardı...

Başkan Esen paylaşımında; "Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ile beraberindeki kıymetli heyetini belediyemizde misafir ettik. Güzel şehrimiz için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

İşte Başkan Esen'in paylaşımı:

BU İŞLERİ BIRAKIN ÇANKIRI'NIN SORUNLARINA EL ATIN!

Bu sayfalardan her daim dile getirdiğimiz öncelikli konu; "Bürokrat bürokratlığını, siyasetçi siyasetini yapmalı"... AK Parti Grup Başkanvekili, milletvekili seçildiği bölgeye gelir... Bölgenin mevcut ve yeni ortaya çıkmış sorunlarını dinleyebilir... Bu sorunların çözümü için gerekli temasları yapabilir! Ancaaaaakkk;

- Kendi himayesi (!) altına aldığı bürokratı koluna takıp Belediye Başkanı'na, oradan çıkıp 'Vali'ye götür(e)mez! Onun ötesinde O 'bürokrat' da böylesi bir pozisyona düşmek istemiyor ise kendisi o karede yeralmaz!

Lakin AK Parti'nin yaklaşık 22 yıllık iktidarında gelinen nokta; Siyasetçi-Bürokrat kol-kolalığı işleri bu görüntülere kadar getirdi!

Sözcü18 Haber Merkezi olarak siyasetçiye ve de bürokrat(lar)a nacizane tavsiyemiz "Herkes yerini bilmeli"...

Yerli siyasetçiye (milletvekiline) +tavsiyemiz ise "düğün davetiyeni dağıtmak için bürokratını kullanma" (!) olur mu?!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler