Çankırı Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürü'nü görmedi

Çankırı Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürü'nü görmedi

Çankırı Valiliği'nin X hesabından yapılan son paylaşımda ilginç detay gözlerden kaçmadı. Yapılan paylaşımda; Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz ve sendikanın Çankırı Şube Başkanı Ahmet Dönmez'in isimleri yer alırken, İl Milli Eğitim Müdürü yok!

ÇANKIRI Valiliği'nin X hesabından yapılan son paylaşımda ilginç bir ayrıntı gözlerden kaçmadı! Valiliğin gün içerisinde yaptığı son paylaşımda (11:19) "Eğitim Bir-Sen Genel Sekreteri Talat Yavuz, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Sami Çetin ve Çankırı Şube Başkanı Ahmet Dönmez, Sn. Valimiz @firattasolar'ı ziyaret ettiler" denilirken, fotoğraf karesinin sağ başında yeralan İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk'ün ismi zikredilmedi.

Yaşanan durum; Valilik sayfasının sosyal medya hesaplarını yöneten görevli(ler)den mi kaynaklandığı yoksa Vali M. Fırat Taşolar'ın 'özel isteği' mi olduğu konusunda herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

VALİ TAŞOLAR, EĞİTİMDEKİ SORUNLARIN GİDERİLMESİ ADINA EĞİTİMCİLERLE TOPLANTILAR YAPIYOR ANCAK...

Edindiğimiz bazı 'kulis bilgileri'ne göre hafta başından bu yana Vali Taşolar'ın il genelinde 'milli eğitimin içinde bulunduğu sorunlar yumağı'ndan çıkabilme gayretiyle başta 'okul müdürleri' olmak üzere toplantılar yaptığı ve bu toplantılarda 'çözüm önerisi' aradığı ifade edilmekte.

Vali Taşolar'ın gerçekleştirdiği toplantılardan Çankırı'daki sorunların çözümü için eğitimcilerden 'çözüm önerisi'nin de gelmediği ve yaşanan bu duruma Vali'nin bir hayli tepkili olduğu da kulislerde konuşulmakta.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler