Çankırı Valiliği ve Kaymakamlıklar Bakan Soylu'nun Çankırı ziyareti için 'adam' topluyor!

Çankırı Valiliği ve Kaymakamlıklar Bakan Soylu'nun Çankırı ziyareti için 'adam' topluyor!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, cuma günü (yarın) Çankırı'nın Eldivan ilçesinde gerçekleştireceği Hükümet Konağı açılışı öncesi, Vali Abdullah Ayaz'ın talimatıyla ilçelerden 200'er kişi açılış törenine getirilecek.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Çankırı'nın Eldivan ilçesinde hizmete giren Hükümet Konağı'nın açılışı için 3 Şubat Cuma (yarın) günü Eldivan'a geliyor.

Edinilen bilgilere göre; Açılış töreni için yapılan açılış programına katılacak olan Bakan Süleyman Soylu'nun açılışta yapacağı konuşma öncesi yeni Hükümet Konağı önünde asgari 2 bin kişinin olması yönünde Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'a gelen 'sözlü rica' sonrasında harekete geçen Valilik yaptığı görevlendirme ile, 11 ilçeden asgari 200'er kişinin Eldivan'a taşınması konusunda ilçe kaymakamlıklarını teyakkuza geçirirken ilçe belediye başkanlarıyla da görüşmeler yaptı.

VALİLİK VATANDAŞA MESAJ DA GÖNDERDİ

Çankırı Valiliği bugün saat 13:17 itibari ile Çankırı'da yaşayanlara gsm telefonları üzerinden mesaj da gönderdi. Mesajda; "Eldivan Hükümet Konağı açılış töreni, 3 Şubat 2023 Cuma günü saat 14.30'da İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU'nun katılımlarıyla gerçekleştirilecektir. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çankırı Valiliği" dedi.

İşte o gsm telefonlarına gönderilen mesaj:

valilik-cankiri-mesaj-resim-022-001.jpg

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'ın talimatları doğrultusunda son 24 saat ile birlikte bugün de yapılacak çalışmalar sonucunda yarın Eldivan Hükümet Konağı önünde kaç kişinin toplanacağı şimdiden merak konusu...

BAKAN SOYLU ÇANKIRI'YA EN SON
18 EYLÜL 2018'DE GELMİŞTİ

Arşivlere baktığımızda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çankırı'ya en son 18 Eylül 2018 Salı günü beraberinde Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ve Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya birlikte gelmişti. Bakan Soylu'yu o günün valisi Çankırı Hamdi Bilge Aktaş ile birlikte Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu karşılamıştı.

soylu-cankirida-resim-022.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler