Çankırı Valiliği'nin 'halk günü' 12 Mayıs Perşembe günü

Çankırı Valiliği'nin 'halk günü' 12 Mayıs Perşembe günü

Çankırı Valiliği Basın Bürosu'ndan yapılan duyuruya göre, 12 Mayıs Perşembe günü saat 11:00'de 'Halk Günü' toplantısı yapılacağı duyuruldu. Valiliğin duyurusu şöyle:

"Valiliğimizce, vatandaşlarımızla doğrudan temas kurmak suretiyle toplumun tüm kesimlerine daha geniş bir şekilde ulaşabilmek, vatandaşlarımızın talep ve şikayetleri doğrultusunda gerekli değerlendirmeleri yapabilmek amacıyla 12.05.2022 Perşembe günü saat 11:00’de Valiliğimiz Birlik Toplantı Salonunda 'Halk Günü Toplantısı' yapılacaktır.

Halkımıza saygıyla duyurulur."

2022'İNİN İLK TOPLANTISI MART AYINDA GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİ

Çankırı Valiliği'nce 2022 yılının ilk "Halk Günü" toplantısı 2 Mart 2022 Çarşamba günü Vali Abdullah Ayaz başkanlığında Vali Yardımcısı Şahin Bayhan, ilgili daire amirleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla Valilik Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilmişti.

Vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerinin doğrudan alınıp değerlendirilerek, çözüme kavuşturulması amacıyla düzenlenen Halk Günü toplantısına katılan vatandaşlar, taleplerini Vali Abdullah Ayaz’a iletme şansı bulmuşlardı.

Vali Ayaz da, vatandaşların taleplerini tek tek dinledikten sonra taleplerin sonuçlandırılması ve vatandaşlara yardımcı olunması hususunda ilgili daire amirlerine talimat vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler