Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'dan bayram mesajı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'dan bayram mesajı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Ayaz'ın mesajı şöyle:

"Kıymetli Çankırılı hemşehrilerim;

Milli ve manevi duyguların en üst seviyede yaşandığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği mübarek Kurban Bayramı'na ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bizi biz yapan değerlerin başında milli ve dini bayramlarımız gelmektedir. Birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği bu özel günler, toplumsal kaynaşma ve dayanışma için en güzel fırsattır. Büyük bir coşkunun yaşandığı bayram günleri, ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, muhtaç ve kimsesiz bireylerle, yaşlılarımızla paylaşımlarımızı artırarak mutluluğumuzu çoğaltma, acılarımızı azaltma günleridir. Bu günlerin değerini iyi bilmeli; bayram sevincini, geleceğimizin teminatı yavrularımıza hakkıyla yaşatarak milli ve manevi değerlerimizin nesilden nesile aktarılması sorumluluğumuzu yerine getirmeliyiz.

Bu topraklar üzerinde huzur içerisinde yaşayabilmemizi sağlayan, vatan uğruna canlarını feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve ebedi âleme irtihal eden gazilerimizi bayram vesilesi ile bir kez daha rahmet ve şükranla yâd ediyor; Onların bizlere emanetleri olan şehit ailelerimizin ve kahraman gazilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.

İlimizdeki tüm kurumlarımız, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla gerekli tüm tedbirleri almışlardır. Tüm kurumlarımızda nöbetçi ekipler görevleri başındadır. Ayrıca uzun bayram tatilini sevdikleriyle beraber geçirmek üzere yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafikte azami dikkat göstermeleri ve trafik kurallarına riayet etmeleri hususunu üzerine basarak tekrar hatırlatmak istiyorum. Bayram günlerimizin hüzün günlerine dönüşmemesi için gereken hassasiyeti ve sorumluluğu gösterelim lütfen.

Mübarek Kurban Bayramı'nın aziz milletimiz ve tüm insanlık için huzura, esenliğe ve sağlıklı günlere vesile olmasını temenni ediyor; Kurban Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler