Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'dan şehit-gazi ailelerine 'siyasi iftar'

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'dan şehit-gazi ailelerine 'siyasi iftar'

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, deprem bölgesinden dönüş yaptıktan sonra ayağının tozuyla Ramazan dolayısıyla şehit ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi. Yemekte sadece AK Parti Grup Başkan Vekili M. Emin Akbaşoğlu'nun bulunması hayli manidar karşılandı.

ÇANKIRI Valisi Abdullah Ayaz, Çarşamba günü akşamı Hacı Ali Tesislerinde şehit ve gazi aileleri onuruna bir iftar programı düzenledi. Bugüne kadar Valilik makamının böylesi organizasyonlarına başta Çankırı protokolünde yer alan isimler olmak üzere siyasiler de katılıyordu. Ancak çarşamba akşamı düzenlenen iftarda protokol yerine sadece ve sadece AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu davet edildi.

Programla ilgili Çankırı Valiliği'nin sosyal medya hesaplarından yapılan duyuru şöyle:

"Valimiz Abdullah Ayaz ve eşi Hanımefendi Melike Ayaz, Şehit ailelerimiz, Gazilerimiz ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. İftar programına AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu da katıldı. İftar programında konuşan Valimiz Abdullah Ayaz, mübarek Ramazan ayının milletimize hayırlar getirmesini dileyerek, Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti."

VALİ AYAZ'IN DAVRANIŞI ŞAŞKINLIKLA BİRLİKTE TEPKİ DE ÇEKTİ!

Yaşanan gelişme sonrası Sözcü18 Haber Merkezi'ni arayan ve bugüne kadar Valiliğin 'Şehit ve Gazi Aileleri' onuruna verilen iftar programlarındaki uygulamayı anlatan deneyimli bürokrat; "Bizler bu tür programlara davet edilir ve her birimiz şehit-gazi ailelerinin masalarında teker teker yer alır, program süresince hem onlarla sohbet eder hem de kendilerine moral-motivasyon desteğinde bulunurduk! Ancak bu yıl böyle olmadı. Seçim süreci içerisinde bulunduğumuz şu günlerde sayın Vali, 'siyasi duruş' sergiledi ve iktidara şirin görünme adına iktidarın önemli bir mensubunu programa davet ederek, onun şehit-gazi ailelerine seslenmesine, kendi propagandasını yapmasına vesile oldu" dedi.

YAKIŞMADI SAYIN VALİ...

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz'ın bu davranışının önümüzdeki süreçte nelere yolaçacağını tahmin etme zor olmasa gerek. Bununla birlikte Sözcü18 Haber Merkezi olarak biz de 'deneyimli bürokrat'ın ortaya koyduğu eleştirilere katılıyor ve bu sayfalardan "Yakışmadı sayın Vali" demekten kendimizi alamıyoruz...

akbasoglu-resim-04.jpg

akbasoglu-iftar-valilik-cankiri-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler