Çankırı Valisi Aktaş, AKP'nin düzenlediği yürüyüşte en ön safta!

Çankırı Valisi Aktaş, AKP'nin düzenlediği yürüyüşte en ön safta!

AKP Çankırı İl Kadınlar Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği organizasyonda boy gösteren Vali Hamdi Bilge Aktaş, yeni bir skandala imza attı.

AKP Çankırı İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü" kapsamında düzenlediği yürüyüşe bölge milletvekili Salim Çivitcioğlu ile birlikte katılan Vali Hamdi Bilge Aktaş, sergilemiş olduğu davranışıyla yeni bir skandala daha imza attı.

Dün Çankırı'da gerçekleşen yürüyüşte boy gösteren Vali Aktaş'ın bu davranışı vatandaşın tepkisine neden olurken; "Çankırı Valimizi siyasi partinin organizasyonunda görmek bizleri üzdü! Köyümüzde kasabamızda şehit cenazelerinde görmediğimiz şehrin valisi, bugün sokakta AKP İl Kadın Kolları Başkanlığı'nın düzenlediği yürüyüşte arz-ı endam ediyor" dediler. Vatandaşlar sözlerini; "Geride bıraktığımız günlerde ülkenin son Başbakanı Binali Yıldırım Çankırı'ya gelerek bir cenaze törenine katıldı. Sayın Vali o cenaze töreninde dahi cami avlusunda yoktu! Lakin bugün eline pankart almış kadınlarla beraber bölge milletvekili ile birlikte yürüyüşte en ön safta! Çok tuhaf!" diyerek tamamladılar.

AKP Çankırı Milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun dünkü Twitter paylaşımı:

salim-tweet-kadin-yuruyusu-resim-011-001.jpg

BELEDİYE BAŞKANI ESEN DE TEPKİLERDEN NASİBİNİ ALDI!
Öte yandan aynı yürüyüşte Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in de AKP Milletvekili Salim Çivitcioğlu ile birlikte olmasına sokaktaki vatandaş tepkisiz kalmadı!

Sözcü18 Haber Merkezi'ni arayarak hem fotoğraf desteği yapan hem de tepkisini dile getiren MHP'ye gönül vermiş vatandaşlar da; "Sayın Belediye Başkanımızın AKP'nin organizasyonunda bulunması bizce hayli tuhaf! Neden derseniz; Hükümetin bakanlarına yapılan ziyaretlerde bölge milletvekili Çivitcioğlu yanında sürekli AK Partili ilçe belediye başkanlarını götürüyor. Onların taleplerini birinci elden yetkili bakanlara iletmede aracılık ediyor. Gel gör ki, 31 Mart'tan bu yana bir tek MHP'li ilçe belediye başkanı olmak üzere şehrin Belediye Başkanı'nı hükümetin bakanlarına götürmedi! Götürmekten imtina etti! Bölge milletvekili böylesi bir duruş sergilerken, Belediye Başkanımızın AKP'nin organizasyonunda milletvekili ile omuz omuza yürümesi bize tuhaf geliyor! Başkanımız Esen'den MHP'liye yakışan dik duruşu sergilemesini bekliyoruz" dediler.

cankiri-vali-akp-miting-resim-011222.jpg

akp-nin-yuruyusunde-ne-isin-var-sayin-vali-resim-011.jpg

SON DAKİKA!

Haberimizle ilgili olarak Çankırı Valiliği yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamayı okumak için 

Çankırı Valiliği'nden Kamuoyuna Duyuru - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler