Çankırı Valisi Ayaz'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Çankırı Valisi Ayaz'dan 'Kurban Bayramı' mesajı

Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Ayaz'ın mesajı şöyle...

"MANEVİ atmosferiyle birlik, beraberlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularımızı pekiştiren, gönüllerimizi sevgi ve merhametle dolduran mübarek Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, kırgın kalplerin yumuşadığı, hoşgörü duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir. İhtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatırlandığı bir zaman dilimi olan Kurban Bayramı’nda milletimiz paylaşmanın en güzel örneklerini sergilemektedir. Canı gönülden ve karşılıksız verebilmenin hazzını yaşatan kurban ibadeti ile gönüllerimizi birbirimize açmak, birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirmektedir.

Kıymetli Çankırılı hemşehrilerim;

Bayramın mutluluk ve coşku dolu iklimini aile, akraba, komşu ve dostlarımızla yaşarken çevremizde bulunan kimsesiz, ihtiyaç sahibi, hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın da gönüllerine girmeye çalışalım. Milli, manevi ve kültürel değerlerimizin gelecek nesillerimize aktarılmasında büyük önem arz eden bayram günlerini çocuklarımızın ve gençlerimizin dolu dolu yaşayabilmeleri için elimizden gelen gayreti gösterelim.

Huzurlu ve güvenli bir bayram geçirebilmemiz için trafik başta olmak üzere güvenlik, sağlık, acil durumlar, belediye hizmetleri ve ihtiyaç duyulacak diğer tüm kamu hizmetlerinde gerekli tedbirler ilgili kurumlarımızca alınmıştır. Bayram sevincinin hüzne dönüşmemesi için yolculuğa çıkacak vatandaşlarımızın emniyet kemeri takmak, hız kurallarına riayet etmek, uykusuz ve yorgun şekilde araç kullanmamak gibi trafik kurallarına uyacaklarına ve bu konuda gereken duyarlılığı göstereceklerine inanıyor; kazasız ve hayırlı yolculuklar diliyorum.

Cennet vatanımızda huzur ve güven içerisinde bayramlar yaşamamıza vesile olan ve fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, kahraman gazilerimizi şükranla selamlıyor, değerli ailelerinin bayramlarını tebrik ediyorum.

Mübarek Kurban Bayramı’nın birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle bütün hemşehrilerimizin bayramını en içten dileklerimle kutluyor, huzurlu bir bayram diliyorum."

ihbar-hatti-sozcu-18-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler