Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'dan eğitim-öğretim yılı açılış mesajı

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'dan eğitim-öğretim yılı açılış mesajı

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, yeni eğitim-öğretim yılının açılışı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Taşolar'ın mesajı şöyle:

"UZUN bir yaz tatilinin ardından ilk ders zilinin çalmasıyla başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılının heyecanına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız ve değerli gençlerimizle birlikte ortak oluyoruz. Okullarımızda ders başı yaparak öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak öğrencilerimiz ve onlar için tüm hazırlıklarını özveriyle tamamlayan eğitim camiamız için 2023-2024 eğitim öğretim yılının başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum.

Aziz Türk milletinin geleceğini şekillendirecek olan evlatlarımız, en kıymetli hazinelerimizdir. Onları çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve niteliklerle donatırken; bir taraftan da milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Şanlı tarihimizden ve ecdadımızdan aldığımız güç ve ilhamla, vatanına, milletine, devletine ve bayrağına bağlı nesiller yetiştirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

Sevgili öğrencilerimiz;

Büyük ve güçlü Türkiye hedefimiz yolunda çok çalışmanız ve çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Sizlere güveniyor ve inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ilerilere taşıma yolunda her biriniz güneş gibi parlayacaksınız.

Değerli velilerimiz;

Tüm kurum ve kuruluşlarımızla işbirliği içerisinde, 2023-2024 eğitim öğretim yılının huzur ve güven ortamında sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Evlatlarınız bizlere emanettir. Onların ülkemize, milletimize ve ailelerine faydalı birer insan olarak yetişmeleri için desteklerinizi devam ettirmenizi arzu ediyoruz.

Eğitim camiamızın kıymetli neferleri;

Eğitim öğretim süreçlerinin kalitesini artırmak amacıyla gösterdiğiniz gayretin ve özverinin artarak devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Neslimizin sizlerin ellerinde şekillenecek olması dolayısıyla taşıdığınız ağır yüke destek olmak için her daim yanınızdayız.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, görevini fedakârca ifa ederken şehitlikle şereflenen ve gazilikle onurlanan eğitim camiamızın tüm aziz neferlerini saygı ve minnetle yâd ediyor; öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz ve aziz milletimize 2023-2024 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler