Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'dan 'yeni yıl' mesajı

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar'dan 'yeni yıl' mesajı

Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar, 2024 yılına iki gün kala 'yeni yıl kutlama' mesajı yayımladı. Vali Taşolar "2024 yılının ilimiz, ülkemiz ve aziz Türk milleti için huzur ve güven içerisinde geçmesini, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum" dedi.

"Üzüntüleri ve mutlulukları ile kimi zaman derin acılar hissettiğimiz, kimi zaman sevinci, gururu ve coşkuyu yaşadığımız; Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü milletçe kutladığımız 2023 yılını geride bırakıyoruz. Yeni bir yılda yeni başlangıçlar ve ümitler temennisiyle 2024 yılına giriyoruz.

Ülkemizin ve aziz Türk milletinin huzuru için 2024 yılında da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Başta bu güzide şehrimizi kalkındırmak, yeni projelere imza atarak vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları tüm alanlarda ilimizi daha da ileriye taşımak için el ele vererek hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. Devletimizin imkanlarını etkili ve verimli şekilde kullanarak, tüm kurum ve kuruluşlarımız ile vatandaşlarımızı daha iyisi, daha güzeliyle buluşturmak için heyecanımızı yitirmeden 'Güçlü Türkiye'de Güçlü Çankırı' hedefi için gayret göstereceğiz.

Tüm Çankırılı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor; 2024 yılının ilimiz, ülkemiz ve aziz Türk milleti için huzur ve güven içerisinde geçmesini, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyorum. Tüm dünyada sevginin ve barışın hakim olduğu bereketli bir yıl olmasını diliyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler