Çankırı Valisi Taşolar'dan '24 Kasım Öğretmenler Günü' mesajı

Çankırı Valisi Taşolar'dan '24 Kasım Öğretmenler Günü' mesajı

Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı. Vali Taşolar'ın mesajı şöyle:

"CUMHURİYETİMİZİN kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün yaktığı meşaleyi elden ele taşıyarak bugünlere getiren, yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizi yetiştiren ve onların geleceğe sağlam adımlarla ilerleyebilmesi için örnek teşkil eden öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarım.

Öğretmenlik sadece öğretmek değil, her bir çocuğumuzu eğitmek, onların hayatına dokunmak, geleceğin neferi olan gençlerimizi müreffeh aydınlıklara hazırlamak, güçlü Türkiye hedefimiz için fedakarlıkla cansiperane çalışmaktır. Sadece eğitimde değil hayatın her alanında çocuklarımızın kalplerine ve zihinlerine dokunarak sevgiyle, şefkatle ilmek ilmek işlemektir.

Ülkemizin her bir köşesinde; her türlü zorluğu göğüsleyerek özveriyle görev yapan öğretmenlerimiz;

Sizler bizim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Sabırla, hoşgörüyle ve büyük emekler harcayarak dokunduğunuz her çocuk için aziz Türk milleti size minnettardır. Bu şiarla almış olduğunuz bayrağı en yukarılara taşıyacağınızdan şüphemiz yoktur. Geçmişte olduğu gibi Türkiye Cumhuriyetimizin 100. yılında da milli ve manevi değerleri yüksek, vatan ve bayrak sevdasını yüreğinde hisseden gençlerimiz için Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 'Öğretmenler! Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.' sözü ışığında yılmadan, yorulmadan çalışacağınızdan eminim.

Bu duygu ve düşüncelerle Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere, şehitlik mertebesine ulaşan tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum. Bu özel göreve devam eden öğretmenlerimizin günlerini kutluyor, kendilerine şükranlarımı sunuyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler