Çankırı'da 10 yaşındaki çocuğa köpek saldırısı!

Çankırı'da 10 yaşındaki çocuğa köpek saldırısı!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Karamuklu mahallesinde meydana gelen olayda 10 yaşındaki Utku U. köpek saldırısına maruz kaldı. Çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı.

ELİM olay, cuma günü saat 19:15 sularında Çankırı’nın Çerkeş ilçesi Karamuklu mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahalledeki sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Utku U. vücudunun arka bölgesinden yaralandı.

Çocuğun köpek saldırısı sonrasında eve dönerek yaşadıklarını annesine aktarması sonucu, anne Deniz Kaplan, oğlunu Çerkeş Devlet Hastanesi'ne götürerek gerekli müdahalelerin yapılmasını sağladı.

cankiri-cerkes-kopek-saldirisi-sozcu18-resim-01.jpg
Köpek saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Utku U. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

ANNE DENİZ KAPLAN: MAHALLEMİZ SAHİPSİZ-BAŞIBOŞ KÖPEKLERİN ABLUKASI ALTINDA

Yaşanan olay sonrası Sözcü18 Haber Merkezi, Utku U.'nun annesi Deniz Kaplan'a telefonla ulaştı. Anne Deniz Kaplan; "Oğlum cuma akşamı evden markete gitmek için çıkmıştı. Yolda köpek grubu ile karşılaşmış. Üzerine geldiklerini hissedince karşı kaldırıma geçmiş. Ancak buna rağmen içlerinden bir tanesi oğluma arkadan saldırmış. Vücudunun arka bölgesinde diş izleri olduğundan hastanede gerekli aşıları yaptılar." dedi. Deniz Kaplan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yaşadığım Karamuklu mahallesinde çevre il ve ilçelerden getirilen sayısız köpek toplulukları mevcut! Okullar da açılıyor... Sadece benim çocuğum değil tüm çocuklar tehlike ve risk altında. Hayvanları severim ancak bunca sahipsiz ve başıboş köpeklerin sokaklarımızda dolaşması da hoş değil. Bununla ilgili yöneticilerimizin önlem almasını istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler