Çankırı'da 12 yaşındaki çocuğu önce kaçırdılar sonra da...

Çankırı'da 12 yaşındaki çocuğu önce kaçırdılar sonra da...

Çankırı'da motosikletli 2 kişi tarafından kaçırılan Iraklı 12 yaşındaki A.O.A'ya darp ve işkence yapanlar aranıyor.

Edinilen bilgilere göre 27 Ekim Cumartesi günü saat 14.00 sıralarında Atatürk İlköğretim Okulu yakınlarında evinin önünden motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi tarafından 12 yaşındaki Iraklı A.O.A çocuk kaçırıldı.

5 çocuklu Iraklı ailenin yaşanan olayı polise bildirmesinden sonra yapılan çalışma herhangi bir olumlu sonuç vermezken, çocuğu kaçıranlar aynın gün saat 21.00 sıralarında çocuğu kaçırdıkları noktaya yakın bir bölgeye elleri-ayakları bağlı baygın bir şekilde bıraktılar.

BİR GECE HASTANEDE KALDI
Elleri ve ayakları bağlı bir şekilde baygın halde bulunan 12 yaşındaki A.O.A, polis ve Cumhuriyet Savcısı nezaretinde Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir gece müşahade altında tutulan A.O.A'nın vücudunun birçok yerinde darp ve işkence izleri tespit edilirken, polisin aileye "Çevrede kamera olmadığını" belirterek faillerin bulunamadığını ifade ettiği öğrenildi.

ÇANKIRI EMNİYET MÜDÜRÜ'NE AÇIK MEKTUP
Çankırı'da yaşanan olay halk arasında büyük bir infiale neden oldu. Haber yayınlandıktan sonra Haber Merkezimize ulaşan telefonlardaki talep ortaktı: Olayın failleri yakalansın!

Eldeki mevcut delillere göre olayın failleri motosikletli 2 kişi! Ve kolu dövmeli bir zanlı!

Çankırı Emniyet Müdürlüğü görevine başladığı ilk günden bu yana sokaktaki vatandaşın büyük sevgisini kazanan Emniyet Müdürü Sayın Sadettin Aksoy'la tanışma şansımız olmadı...

Ancak bu durum kaleme aldığımız bu mektubun içeriğinde yer alan talebimizin de karşılanmayacağı anlamını taşımayacağını düşünüyor ve Sayın İl Emniyet Müdürü Aksoy'dan 12 yaşındaki çocuğa böylesi bir muameleyi yaşatanların yakalanarak adalet önünde hesap vermesini talep ediyoruz.

SÖZCÜ 18 HABER MERKEZ

cankiri-iskence-cocuk-resim-101.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler