Çankırı'da 24 saat süreyle su kesintisi

Çankırı'da 24 saat süreyle su kesintisi

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre şehir merkezinde 9 Temmuz 2019 Salı günü su kesintisi yaşanacak.

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü (ÇASKİ)'nden yapılan açıklamaya göre; 9 Temmuz 2019 Salı günü saat 08.00 itibari ile Yenimahalle, Aksu, Abdulhalik Renda, Buğday Pazarı, Karatekin, İnciliçeşme, Cumhuriyet Mahalleleri ile Karataş Mahallesinin bir kısmında bir gün boyunca su kesintisi yapılacak.

24 saat sürecek su kesintisinden Esentepe Mahallesi, Kenbağ mevkii ile Makine Kimya Bölgesi haricinde şehrin tüm alanları etkilenecek.

Çankırı merkez Kalealtı su deposu çıkışında alt ve üst kademe bölgesinde meydana gelen kayıp ve kaçakların önüne geçmek amacı ile hat yenileme çalışması yapılacak. Çalışmalar kapsamında; 500 mm ve 250 mm çaplı asbest borular 560 mm ve 280 mm çaplı polietilen borular ile değiştirilecek. Kayıp ve kaçakların önüne geçilirken asbest kullanımı da azaltılacak. Çalışma süresince Karataş Mahallesi Kayabaşı Sokak’ın bir bölümü trafiğe kapalı olacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler