Çankırı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı lakin 'vekiller' yok!

Çankırı'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı lakin 'vekiller' yok!

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Çankırı'da gerçekleştirilen törene başta AK Parti Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu olmak üzere MHP milletvekili Pelin Yılık katılmadılar. Her iki milletvekilinin de törende bulunmayışı vatandaş nezninde hoş karşılanmadı.

30 AĞUSTOS Zafer Bayramı'nın 101'nci yılı nedeniyle Çankırı'da ilk tören Valilik binasında gerçekleşti. Vali M. Fırat Taşolar, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük ile birlikte Valilikte tebrikleri kabul etti.

Kabul töreninin ardından başta Vali M. Fırat Taşolar olmak üzere heyet ile protokolda yer alan kurum ve STK'lar Atatürk Anıtı'na çelenk koydular.

30 Ağustos Zafer Bayramı, Milli İrade Meydanı'nda coşkulu bir şekilde kutlandı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile kutlamalara Jandarma Asayiş Komando Bölüğü'nün gösterisi damga vurdu.

Kutlamalar geçit töreninin ardından sona erdi.

ÇANKIRI'NIN MİLLETVEKİLLERİ TÖREN ALANINDA YOKLAR!

Bugün Çankırı'da gerçekleştirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinde vatandaşın gözünden kaçmayan olay; Başta AK Parti Grup Başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu ile MHP milletvekili Pelin Yılık'ın programda olmayışıydı!

Sokaktaki vatandaş AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu'nun böylesi törenlerde olmayışına alıştığı için kendisinin yokluğu pek fazla yadırganmadı. Ancak MHP'den milletvekili seçilen Pelin Yılık'ın tören alanında bulunmayışı kulislerde oldukça yankı buldu!

Sokaktaki vatandaşlar; "14 Mayıs'ta sandık başında verdiğimiz kararın ne kadar yanlış olduğunu bugün çok daha iyi anladık! Öyle anlaşılıyor ki Çankırı, 28. Dönem'i yani önümüzdeki 5 yılı bir hayli 'garip' ve mağdur olarak tamamlayacak!" dediler.

2023/08/30/cankiri-zafer-bayrami-resim-01.jpg

2023/08/30/cankiri-zafer-bayrami-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler