Çankırı'da AK Parti MHP'nin adayını destekleyecek

Çankırı'da AK Parti MHP'nin adayını destekleyecek

AK Parti, hâlen MHP’nin yönettiği ve Çankırı'nın da içinde bulunduğu 10 il belediyesinin yanı sıra Kırklareli’de MHP aday çıkaracak, AK Parti bu illerde MHP’nin adayını destekleyecek.

EDİNİLEN son dakika bilgisine göre, hâlen MHP’nin yönettiği ve içinde Çankırı'nın da bulunduğu 10 il belediyesinin yanı sıra Kırklareli’de MHP aday çıkaracak, AK Parti bu illerde MHP’nin adayını destekleyecek.

Bu doğrultuda büyükşehir statüsündeki Manisa ve Mersin’in yanı sıra Amasya, Bartın, Bayburt, Çankırı, Erzincan, Karabük, Karaman, Kastamonu, Kırklareli, Kütahya ve Osmaniye’de AK Parti aday çıkarmayacak. 18 il belediyesinde ise MHP aday çıkarmayıp, AK Parti’nin adayını destekleyecek.

ÇANKIRI'DA AK PARTİ MHP'NİN ADAYINI DESTEKLEYECEK

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptıkları son görüşmede 'mutabık' kalınan protokol çerçevesinde AK Parti, MHP'nin adayını destekleyecek.

BAŞKAN ESEN: BANA ULAŞMIŞ BÖYLE BİR BİLGİ YOK

Konuyla ilgili olarak Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen; "Söylediğiniz konu ile ilgili olarak tarafıma ulaşmış bir bilgi yok. Ancak çıkan duruma da çok şaşırmadım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
138 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler