Çankırıda bayram coşkusu

Çankırı'da bayram coşkusu

Bayramlaşma törenine milletvekilleri Şahin ve Filiz ile birlikte çok sayıda vatandaş da katıldı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Vahdettin Özcan’ın ev sahipliği ile Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan bayramlaşma törenine Çankırı Milletvekilleri Av.İdris Şahin, Hüseyin Filiz, Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Alb. Özkan Ulutaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı eski milletvekilleri Ahmet Bukan ve İrfan Keleş, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Şakir Uslu, İl Emniyet Müdürü Osman Zoroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz, Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

"TÜRK MİLLETİ TEST EDİLEMEZ. TOKADI ÇOK AĞIR OLUR"

Vali Özcan, tüm konukları ile tek tek bayramlaştı. Törende yaptığı konuşmada; “Tüm konuklarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyor, barış ve aydınlık dolu nice bayramlar geçirmemizi diliyorum” diyerek başladığı sözlerine, “Ülkemizde içimizi sızlatan olaylar cereyan ediyor. Bazı şer odakları Türk milletini test etmeye çalışıyor. Türk milleti test edilemez. Tokadı çok ağır olur, bu tokada kimse muhatap olmasın” dedi.
 
Bizleri bölmek isteyenlere tüm Çankırılılar adına hayır diyen Vali Özcan, “Bu millet asla bölünmez ve bölünmeyecektir” diyerek vatanın bölünmez bir bütün olduğunun bir kez bilinmesini istedi.
 
cankiri-bayramlasma-sozcu-resim-081.jpg
 
Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz de yaptıkları konuşma ile törene katılanların ve tüm Çankırılılar'ın bayramını kutladılar.
 
Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, milletvekili Hüseyin Filiz, protokol üyeleri ile birlikte İsmail Özdemir Huzurevi’ne geçerek huzurevi sakinlerinin ellerini öpüp, bayramlarını kutladılar.
 
HASTALAR VE YETİŞTİRME YURDU DA ZİYARET EDİLDİ
 
Vali Özcan ve Bayan Özcan, Çankırı Devlet Hastanesi eski ve yeni binasında kalan hastaları da ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve bayramlarını kutladılar. Hastanede yatan çocuklara oyuncak hediye ettiler. Daha sonra 100. Yıl Yetiştirme Yurdunu da ziyaret ederek burada da yurtta kalan gençlerin de bayramlarını kutladılar.
 
TUTUKLU VE HÜKÜMLÜLERLE CEZAEVİNDE BAYRAMLAŞMA
 
E Tipi Kapalı Cezaevinde tutuklu ve hükümlülerle de bir araya gelen Vali Özcan, İl Emniyet Müdürlüğü’nde emniyet mensupları ile İl Jandarma Komutanlığın da da askerlerin bayramını kutladı. Emniyet ve asayişten sorumlu her iki kuruma da teşekkür etti.
 
Korgun Sevgi Evleri’nde kalan çocukları da ziyaret eden Vali Özcan ve Bayan Özcan, çocuklarla tek tek ilgilendi ve çeşitli hediyeler takdim etti. Garnizon Komutanı Tankçı Kurmay Albay Özkan Ulutaş ve eşi Neslihan Ulutaş da bu ziyarette Vali Özcan’a eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler