Çankırı'da bayramın 1 ve 2'nci günleri sağanak yağış

Çankırı'da bayramın 1 ve 2'nci günleri sağanak yağış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 9'uncu Bölge Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günleri Çankırı'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Bayramın son iki günü hava normale dönecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 9. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Kurban Bayramı'nın 1 ve 2'nci günleri Çankırı'da kuvvetli ve sağanak yağış bekleniyor. 

Bugünden itibaren bölgede hava durumu şöyle:

"Arife günü (8 Temmuz 2022 Cuma): Batı Karadeniz’de (Düzce, Zonguldak, Bartın, Bolu ve Karabük) yerel gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Diğer yerlerin (Çankırı, Kırıkkale) parçalı ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

  1. Gün (9 Temmuz 2022 Cumartesi): Bölgemiz genelinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; Çankırı, Karabük, Düzce ve Bolu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
  2. Gün (10 Temmuz 2022 Pazar): Bölgemiz genelinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışların; Çankırı, Karabük, Düzce, Bolu, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
  3. Gün (11 Temmuz 2022 Pazartesi):  Bölgemiz genelinin parçalı ve az bulutlu,Bartın ve Zonguldak çevrelerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

      4. Gün (12 Temmuz 2022 Salı):  Bölgemiz genelinin parçalı ve az bulutlu, Bolu ve Karabük çevrelerinin yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Yağışlar sonrasında ki günlerde etkisini kaybediyor.

Kuvvetli yağışlar ile ilgili olarak Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınlayacağı hava tahmin raporları ve meteorolojik uyarıların dikkatle takip edilmesi ve gerekli tedbirlerin alınması önem arz etmektedir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler