Çankırı'da 'belediye başkan adayları'nı 'mal beyanı'nda bulunmaya davet ediyoruz

Çankırı'da 'belediye başkan adayları'nı 'mal beyanı'nda bulunmaya davet ediyoruz

Sözcü18 Haber Merkezi olarak, başta Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen olmak üzere, AK Parti belediye başkan adayı Hüseyin Filiz ve ilçe belediye başkan adaylarını, mal beyanında bulunmaya davet ediyoruz.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesi, Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen başta olmak üzere, AK Parti Belediye Başkan adayı Hüseyin Filiz ve ilçe belediye başkanları ile belediye başkan adaylarını 'mal beyanları'nı açıklamaya davet ediyoruz.

Seçim beyannamelerinde vatandaşa 'şeffaf belediyecilik' vaadinde bulunan 'belediye başkan adayları'nın ne kadar samimi olduklarını yaptığımız bu çağrıya verecekleri yanıtla değerlendireceğiz.

Sözcü18 Haber Merkezi olarak 'şeffaf belediyecilik' anlayışının 'şeffaf başkan'dan geçtiğine inanıyor ve başta Merkez Belediye Başkan adayları olmak üzere;

- Şabanözü, Orta, Eldivan, Kızılırmak, Yapraklı, Korgun, Ilgaz, Kurşunlu, Atkaracalar, Bayramören ve Çerkeş ilçe belediye başkan ve adayları ile,

Yaylakent, Kalfat, Dodurga, Saçak ve Çardak Belediye Başkan ve adaylarının da kamuoyuna 'mal beyanları'nı açıklamalarını istiyoruz.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
44 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler