Çankırı'da Belediye 'birilerine' karşı çaresiz mi?

Çankırı'da Belediye 'birilerine' karşı çaresiz mi?

Çankırı şehir merkezi içerisinde bazı işyerlerinin dokunulmazlığı olsa gerek! Şehir merkezinde bilinen bir marketin arka sokağında yaşanan kirlilik ve sonucunda halk sağlığını tehdit eden görüntülere her ne hikmetse Ramazan ayından bu yana dokunulamıyor!

Sözcü18 Whatsapp ihbar hattına vatandaşın gönderdiği görüntü ve bilgi, şehir merkezinde bazı işyerlerinin "dokunulmaz" olduğu düşüncesinin yaygınlaşmasına neden oluyor!

Sözkonusu görüntüler şehir merkezinde ünlü bir alışveriş merkezinin arka sokağı. O sokakta Ramazan ayının bitmesi ile birlikte işyerine ait deponun boşaltılması sonucu ortaya çıkan çer-çöp ile birlikte yaklaşık bir yıldan bu yana sokağa bırakılan bir tezgah yer alıyor!

Sokak ortasında adeta mikrop saçan bu görüntülerle ilgili vatandaşın aylardan bu yana yaptığı şikayetler olumlu bir sonuç vermezken, işyeri sahibinin mevcut rezaleti savunurcasına "Burası benim dükkanımın önü! Buna da kimse karışamaz!" şeklindeki söylemi de iddialar arasında.

SAĞLIK OCAĞI'NA MİKROP YUVASINDAN GEÇİLEREK GİDİLİYOR!
Öte yandan, adeta 'mikrop yuvasına' dönüşen sokağın o bölümüne çok yakın bir noktada ise Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi var! Çocukları ile birlikte bu aile sağlığı merkezine giden vatandaş etrafa saçılan çöplerin arasından geçerek merkeze gitmek zorunda ya da tedavi amaçlı geldiği merkezden evine giderken o görüntülere maruz kalmak zorunda!

BELEDİYE TEMİZLİK İŞLERİ BU DURUMA NEDEN GÖZ YUMUYOR?
Mevcut görüntülere ve vatandaşın sayısız şikayetine karşı Çankırı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mevcut duruma neden müsaade ediyor?

Bu da yaşanan rezaletin başka bir boyutu...

Haberimiz sonrası yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyoruz...

cankiri-cop-koc-market-mikrop-yuvasi-resim-08.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler