Çankırı'da belediyeden vatandaşa 2023 adet Türk Bayrağı

Çankırı'da belediyeden vatandaşa 2023 adet Türk Bayrağı

Çankırı Valiliği bünyesinde Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısı ile yürütülen "100. Yılda 100 Etkinlik" projesi kapsamında vatandaşlara bayrak dağıtıldı.

ÇANKIRI Valiliği bünyesinde Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısı ile yürütülen "100. Yılda 100 Etkinlik" projesi kapsamında vatandaşlara bayrak dağıtıldı. Çankırı Valisi M. Fırat Taşolar ile Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Çarşamba Pazarı’ndaki esnaf ve vatandaşa evlerine asmaları için Türk bayrağı hediye etti.

Çankırı Belediyesi, sabahın ilk saatlerinde Çarşamba Pazarı’nda sıcak çorba ikramında bulundu. Çorba dağıtımının ardından esnafı gezen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Vali M. Fırat Taşolar ve daire amirleri ile birlikte vatandaşlara ay yıldızlı bayrak hediye etti.

"Çankırı 100. Yılı Bayraklarla Karşılıyor" etkinliği kapsamında, 2023 adet Türk bayrağı vatandaşa ulaştırıldı. Keyifli sohbetlerin de yapıldığı pazar alanı Türk bayrağı ile bir anda kırmızıya boyandı. Esnaflar, bayraklarını tezgâhlarına asarken alışverişe gelen vatandaşlar da ellerindeki Türk bayraklarını asmak üzere evlerine götürdü. Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenen etkinlik, vatandaşları da memnun etti.

cankiri-belediye-bayrak-resim-03.jpg

cankiri-belediye-bayrak-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler