Çankırı'da cami avlusunda ağaç katliamı!

Çankırı'da cami avlusunda ağaç katliamı!

Dün gece Çankırı Bademlik Camii avlusundaki 6 adet çam ağacı kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Sabah namazı ile birlikte ortaya çıkan skandal görüntülere başta cami cemaati olmak üzere mahalleli tepki gösterdi.

AKP'li İrfan Dinç'in belediye başkanlığı döneminde kaynak yetersizliği nedeniyle Haziran 2016'da 'Encümen kararı' ile bin 831 metrekarelik arsasını Milli Emlak Müdürlüğü'ne satışını gerçekleştirdiği Bademlik Camii, bahçesinde mevcut 6 çam ağacının dün gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kesilmesi ile bir kez daha gündeme geldi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre dün gece 'kimliği belirlenemeyen' kişi ya da kişilerce kesilen çam ağaçları başta cami cemaati olmak üzere mahallede şaşkınlık ve öfke yarattı!

Çam ağaçlarını kesen ya da kesenlerin ortaya çıkmadığı olayda, mahalle sakinlerinin müracaat ettikleri İl Müftülüğü'nün yaşanan olayla ilgili olarak bilgileri olmadığını ve ağaçların kesimiyle ilgili kendilerinin herhangi bir tasarrufta bulunmadığını açıklarken, belediyenin de ortada işlenen sabit suçla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını ifade ettiler.

Haberimizin yayınlanması ile birlikte Bademlik Camii bahçesindeki çam ağaçlarını kesen ya da kesenlerin ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

İşte kesilen o çam ağaçları:

cankiri-bademli-camii-kesilen-agaclar-resim-01.jpg

cankiri-bademli-camii-kesilen-agaclar-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler