Çankırı'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu devam ediyor lakin 2 vekil yine yok!

Çankırı'da Cumhuriyet Bayramı coşkusu devam ediyor lakin 2 vekil yine yok!

Çankırı’da Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları coşkulu geçti. Cumhuriyet'in 100'üncü yaşını 100 etkinlikle kutlamaya devam eden Çankırılılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı. Bütün bunlara karşın şehrin 2 vekili yine ortalıkta yok!

ÇANKIRI’da Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları coşkulu geçti. Cumhuriyet'in 100. yaşını 100 etkinlikle kutlamaya devam eden Çankırılılar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşadı. Birbirinden renkli görüntülerin yer aldığı programda meydana çıkan 100 yaren, Çankırı kültürünü ve dayanışmasını sergiledi. Gösteri, meydanı dolduran vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Çankırı’da bayram kutlaması için vatandaşlar sokağa döküldü. Evlerini ve iş yerlerini bayraklarla donatan Çankırı halkı, Cumhuriyetin 100. yaş kutlamalarına ellerinde Türk bayrakları ile katıldı.

Vali M. Fırat Taşolar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük ve Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, tören aracından vatandaşları selamladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı okundu.

cankiri-cumhuriyet-resim-01.jpg

Coşkulu geçen program, komandoların silah gösterisinin, yaren ve zeybek oyunlarının, şiirlerin okunmasının ardından geçit töreni ile sona erdi.

VE ÇANKIRI'NIN 2 VEKİLİ DE SÖZLEŞMİŞCESİNE YİNE ORTALIKTA YOK!

Çankırı'da Cumhuriyet'in 100'üncü yılı kutlama törenlerinde gözler, 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde de ortalıkta görülmeyen şehrin TBMM'deki 2 milletvekiline çevrildi. Ve başta AK Parti Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu olmak üzere MHP'li Pelin Yılık da şu saatlere kadar ortalıkta görülmedi!

Bugün akşam saat 20:00'de Fuar Yolu'nda düzenlenecek olan 'Altay' konserinde her iki milletvekilinin protokoldeki yerlerini alıp alamayacağı da gün boyu Çankırı'da konuşulan ve merak edilen konular arasındaydı.

KONSER ALANINDA DA YOKLAR!

Gün boyu gerçekleştirilen Cumhuriyet'in 100'üncü yıl kutlamaları ve Valilik'te yapılan resepsiyon dahil ortalıkta görülmeyen Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ve Pelin Yılık, akşam saat 20:00'de başlayan 'Altay' konserinde de yoklar!

AKBAŞOĞLU X HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI!

AK Parti Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu X hesabından yaptığı paylaşımda; "Bugün #CumhuriyetBayramını kutladığımız öğrencilerimizin şahsında tüm öğrencilerimize 100. Yıl tatili #HayırlıOlsun Cumhurbaşkanı Erdoğan: "30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim." dedi.

akbasoglu-02.jpg

İşte o paylaşım:

akbasoglu-paylasim-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
24 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler