Çankırı'da düğün kana bulandı: İki yaralı

Çankırı'da düğün kana bulandı: İki yaralı

Çankırı Merkez'e bağlı Altınlı köyünde bir düğünde meydana gelen olayda iki kişi yaralanırken, olayın zanlıları halen firarda. Jandarma firari zanlıları yakalama çalışmalarını sürdürürken yaralıların durumu iyi.

Edinilen bilgilere göre dün gece yarısı Çankırı Merkez'e bağlı Altınlı köyünde gerçekleştirilen bir düğünde silahlar patladı ve 2 kişi yaralandı. Olayın failleri Ergül ve Erol K. kardeşlerin de yakalanması için jandarma seferber olmuş durumda.

Gece yarısı meydana gelen olay, Altınlı köyünde yapılan bir düğünde, davetli Mehmet Karakulak kendisine ait silahla atış yapıyor. Düğün yapılan alanda bulunan jandarma Mehmet Karakulak'ın silahına el koyuyor. 

Jandarma ve vatandaşların birarada olduğu anda Erol ve Ergül K. kardeşler kalabalığın arasından olay yerine geliyor silahına el koyulan Mehmet Karakulak'a ateş ediyor. Kurşunlardan 3'ü Mehmet Karakulak'a isabet ederken, yanında bulunan Sadık Karabulut'u da hedef alan saldırganlar, düğün sahibi Mustafa K.'nın atak davranması sonucu silahlı Erol K.'nın bileğinden tutarak elindeki silahı havaya çeviriyor ve yaşanabilecek olası bir cinayeti önlüyor. 

Yaralılar Ankara'ya sevkedilirken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan olayın firari zanlıları Ergül ve Erol K. kardeşleri yakalamak için jandarma çalışmalarını sürdürüyor. 

silahli-yaralama-cankiri-resim-09.jpeg
Olayda ayaklarına 3 kurşun alarak yaralanan Mehmet Karakulak...

OLAYIN HUSUMETTEN KAYNAKLANDIĞI İDDİA EDİLİYOR
Yaşanan olayla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne gelen bilgilere göre; Geçmişte Alaçatlılar'a ait BP benzinlikte meydana gelen bir yaralama olayı ve halen cezaevinde bulunan İsmail K.'ın dayısı Mehmet Karakulak ile yanında oturan Sadık Karabulut hedef tahtasına konuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler